LG interaktiv digital skjerm

I november 2019 kommer LG sin nye interaktive skjerm til det norske markedet. Bravo har allerede nå gleden av å ha skjermen i vårt showroom, som den første norske leverandøren til å teste den ut. Med differensiert banebrytende berøringsteknologi, støtter TR3BF-serien Dual Pen & multi-touch-funksjoner som gir nøyaktig tegning og autentisk berøringskvalitet. I tillegg støtter Air Class og nettleseremultiretningskommunikasjon og interaktiv læring.

Dual Pen og Multi Touch

TR3BF-serien kan samtidig bruke opptil 20 punkt multitouch og 10 punkt skriving, i tillegg til 2 typer pekepenner samtidig. Den doble pennen og multi-touch gir en naturtro skriveopplevelse og gjør samarbeid mye enklere.

Håndflate sletting

TR3BF-serien lar deg enkelt slette tekster, bilder etc. som er skrevet på skjermen ved å bruke dine egne hender. Dette er ikke bare enklere enn å slette med pekepennen, men føles mer naturlig, og gjengir følelsen av å slette innhold på en ekte tavle.

Air Class

Air Class støtter oppkobling av opptil 30 studenter og tilbyr interaktive møter for alle mobile enheter i samme nettverk, og tilbyr en rekke verktøy som valg, svar og deling av prosjekttekster.

TR3BF-serien lar deg dele skjermer og innhold med bærbare datamaskiner og andre mobile enheter. Dette gjør møter og klasser så effektive og oppslukende som mulig.

Innebygd OPS-sett

TR3BF-serien støtter OPS-spor, slik at du enkelt og bekvemt kan montere OPS-skrivebord på baksiden av det digitale brettet uten problemer med å koble til et eksternt skrivebord, noe som gir deg mer utvidede funksjoner.

Nettleser

TR3BF-serien kan bruke Chrome-nettleseren som er innebygd i Android OS, slik at du kan søke på nettet enkelt og raskt, uten å måtte koble til et eksternt skrivebord.

Ulike størrelser med Ultra HD

Hvis du bruker UHD-oppløsning, kan du se detaljer i en oppløsning som er fire ganger høyere enn FHD, selv mens du zoomer inn. Ulike innhold som dokumenter, bilder og videoer vises uten forvrengning av bildekvalitet, noe som er spesielt viktig i et pedagogisk og samarbeidende miljø.

Ekte farge og oppslukende bilde

TR3BF-serien viser multimediainnhold for de fremmøtte mer levende. IPS-panelet viser tydelig innhold i forskjellige vinkler, uavhengig av hvor deltakerne sitter. Hver piksel i IPS-panelet gjengir det faktiske bildets farge uten forvrengning.

Ekte interaktivitet for å bringe mennesker sammen!

Les også: LG lanserer 130″ ALT-I-ETT LED SKJERM

 

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?