Hotell / Restaurant / Bar

Hotell

Bravo har vært rådgiver for mange hoteller hva gjelder skjermløsninger i lobby, møterom, auditorier og hotellromløsninger. Her er det uante muligheter og kun kreativiteten som setter grenser.

Kanskje dere vil at innsjekkingen er mer digital og selvdrevet, eller ønsker å inspirere kundene med videovegger med for eksempel lokale turistattraksjoner?

Be oss om råd og gode løsninger til ditt hotell!

Restaurant

Et restaurantbesøk blir bedre med en gang det er riktig akustikk og god kvalitet på musikk og lyd. Lydanlegget skal som regel helst være usynlig, og Bravo har erfaring med mange gode løsninger som tilfredsstiller de fleste visuelle krav.

Det er også mange fordeler ved å ha meny på digitale skjermer:
• Du kan ha menytilbud og levende videoer av mat
• Du kan ha målrettet reklame som kan påvirke til mersalg
• Du kan tidsstyre tilbudene etter frokost, lunsj og middag
• Sett opp opp løsninger for selvbetjening og bestilling via skjermer eller apper
• Endre priser og kampanjer raskt og enkelt

Ingen utfordring er for stor for Bravo, og vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt!

Vil du vite mer om våre installasjoner innen Horeca?

Bar

De fleste barer trenger et godt anlegg med et brukervennlig styringssystem, som stort sett kan spille på et komfortabelt nivå. Barer og utesteder krever dog ofte høyere volum og mer utstyr utover kvelden for å få dansegulvet i gang. Bravo tilbyr rådgivning, prosjektering og installasjon av alt innen lydanlegg.

Og husk: Et lydanlegg med stor lyd trenger ikke være så stort!

Ønsker du befaring til din bar? Vi kan komme med anbefalinger til lydanlegg!

Se også hva vi kan gjøre i butikk!

Bar

Bravo har et tett samarbeid med Liveqube, som lager skreddersydde spillelister for kunder som ønsker å skape en god kundeopplevelse gjennom bruk av musikk.

Liveqube skiller seg fra andre leverandører av musikkstreaming ved å håndplukke musikken for hver bedrift. De gjør en grundig analyse av merkevaren, og bruker tid på å bli kjent med verdier og kundegruppe. Dette legger grunnlaget for utvelgelsen av spillelistene som hjelper bedrifter med å øke salg, stryke merkevareprofilen og gi en helhetlig kundeopplevelse.

Liveqube har rettigheter til all utgitt musikk, og leverer også spesialkomponert innhold og lydlandskap.