Kino

Bravo leverer infoskjermer til kinofoajeer over hele landet

Kundereisen til kinopublikummet blir stadig mer digital. Med Bravos løsninger kan dere samle all informasjon i én plattform, og distribuere til ulike skjermtyper. Våre løsninger kan brukes til:

  • Digitale filmplakater – for levende plakater som er enkle å bytte ut
  • Kioskskjermer – med klargjorte kampanjer
  • Billettskjermer – med automatisk integrasjon mot deres billettsystem
  • Generell informasjon – enkle maler for eventer på kino eller smittevernsregler
  • Veiviser – bruk digitale flater til skilting rundt på kinoen
  • Reklameskjermer – ytterlige inntektsmuligheter med reklamevisning i foajè
  • Uteskjermer – start filmopplevelsen utenfor kinoen

Vil du vite hva vi kan gjøre for din bransje?

Forskjellige skjermtyper for ulike behov

Vi tilpasser avspillingen til små og store skjermer, nye skjermer eller gjenbruk av skjermer dere har i dag. Vi er gjerne med som rådgiver i oppussings- og investeringsfaser for å komme med våre forslag på lyd- og bildeløsninger. Vi leverer og installerer skjermer så små som en smarttelefon og så store som 20 meter. Skjermene kan være firkantede, runde, bøyde og avlange. Vi kan hjelpe til med skreddersydd innhold eller enkle maler for egen publisering. Det er mange muligheter for kreative løsninger som bidrar til kundeopplevelsen, gir et moderne uttrykk til kinoen – og er med på å øke deres inntjening. Vi tar gjerne et uforpliktende møte for å fortelle om alt vi driver med på kinoer over hele landet.

Alle funksjoner samlet i ett system

Bravo sin programvare kan integreres med alle deres allerede eksisterende programmer, og samler all avspilling og distribusjon i ett. Det vil si at dere kun trenger å forholde dere til ett system for alt fra kiosk, plakater, billetter og så videre. I tillegg får dere muligheten til å bruke alle skjermene til ett formål ved spesielle anledninger som filmpremierer eller sponsede eventer. Dette øker opplevelsen både for publikum og arrangør.

Erfaring i markedet

Bravo har i dag et godt samarbeid med CAPA Kinoreklame for reklamedistribusjon i foajeer over hele landet, i tillegg til egne løsninger for blant annet Fredrikstad Kino og Aurora Kino. Vi har allerede på plass integrasjoner med store kinoaktører som CAPA, DX, Location og Ticket, og jobber stadig med utvidelse av integrasjoner for plakatbibliotek og videre utvikling av maler. Vi er stolt gullsponsor av Film&Kino og deltar på de fleste konferanser og filmtreff som arrangeres.

Les mer om digital skilting her!