Møterom og konferansesenter

Vi kan bistå med alt fra skjermløsninger til mer omfattende prosjekter som for eksempel hele videovegger. For noen gjør vi hele jobben, mens vi for andre kun legger siste hånd på verket.

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Vi løfter møterommet til nye høyder

Skal du holde presentasjoner, effektive møter, eller ha
videokonferanse, er det viktig med brukervennlige løsninger
som er godt integrert i møterommet slik at dere slipper bruke
tid på annet enn møtets innhold.

Bli kongen av konferanse

Bravo kan tilby teknisk bistand og løsninger tilpasset enhver konferansesituasjon samt preventivt vedlikehold for å sikre en optimal oppetid for konferansesenterets brukere.

Flerbruksrom og atrium

Atrium kan gjøres til flerbruksrom ved å installere lerret og projektor skjult i landskapet sammen med en god lyd- og lysløsning kontrollert av et styringssystem. Mulighetene er mange og lokalet blir utnyttet til det fulle.

Kongress- og plenumsal

Gode bilde- og lydløsninger kan tilpasses store forsamlinger om det er i en kongressal eller plenumsal. Her ligger fokus på hovedscene og støtteskjermer for å sørge for at alle får med seg presentasjonen gjerne ved bruk av en kombinasjon av lerret/ projektor og proffskjermer.

Lyd- og lysløsning tilpasset rommet som sammen med bildeløsning styres av et felles styresystem for å gjøre det hele så brukervennlig som mulig.

    Vil du vite mer om våre møterom-,
    eller andre lignende AV-løsninger?

    Book et møte
    Kontakt oss på telefon 24 07 60 60