Totalleveranse for Høyskolen Kristiania

Siden oppstarten i 2013 har Bravo levert lyd- og bildeløsninger til Høyskolen Kristiania. Samarbeidet står like sterkt i dag

Høyskolen Kristiania er i dag en av Bravos største kunder. Ulike prosjekter av alle tenkelige størrelser har blitt levert til høyskolen siden oppstarten i 2013.

Utdanningssektoren utvikles stadig, og det gjelder å følge med på de nyeste trendene, samt legge til rette for ulike studenter. Høyskolen Kristiania har som mål å være en ledende høyskole som møter fremtidens utfordringer. Det er her Bravo kommer inn. Vi leverer lyd- og bildeløsninger som bidrar til å heve kvaliteten på undervisningen. Dette sørger for en morsommere forelesning for studentene, og forenkler de ansattes arbeidshverdag.

Prosjekt

Totalleveranse for Høyskolen Kristiania

Kunde

Høyskolen Kristiania

Prosjektsjef

Cathrine Hansen

Installert

Pågående

bilde fra høyskolen kristianias kantine der du ser kantinen

Innovative løsninger til både store auditorier og små læringsrom

Bravo har lenge utstyrt Høyskolen Kristiania med innovative og smarte løsninger. I dag prosjekteres det i hovedsak for to-tre store auditorier. For at dette skal foregå sømløst og effektivt jobbes det mye med rådgivning, samt å forebygge mot eventuelle utfordringer. Det viktigste for Bravo er at løsningen til slutt blir helhetlig og ikke minst brukervennlig.

Tidligere har Bravo også levert et aktivt læringsrom med ti ulike skjermer studentene kan benytte seg av, samt en forelesningsskjerm satt sammen med et visualiseringssystem fra WolfVision. Systemene til WolfVision blir i dag brukt på flere universiteter over hele verden, og gjør det svært enkelt og spennende å drive interaktiv forelesning og undervisning.

Les mer om løsninger til undervisning her!

Smarte løsninger gjør at Høyskolen alltid kan være et steg foran

For Høyskolen Kristiania er det viktig å ha en samarbeidspartner som tenker nytt, og alltid er ett steg foran når det kommer til ulike løsninger. Når de skal konkurrere med andre store utdanningsarenaer er det viktig å kunne tilby moderne utstyr, samt tilrettelegge for både læringsglede og inspirasjon.

Selv om høyskolen har mange gode innspill og egne ideer, forsøker Bravo alltid å skyve grensene, se etter nye løsninger og være proaktive uten å gjøre unødvendige innsalg. Henrik Gustavsen, leder for teknisk team hos Høyskolen Kristiania, forteller at dette har ført til et samarbeid som er basert på gjensidig tillit:

– Vi opplever at Bravo alltid ser etter løsninger som vi selv ikke tenker over. De selger aldri inn noe unødvendig som ikke passer vårt behov. I tillegg opptrer de profesjonelt i alle ledd og er alltid et steg foran. Bravo er absolutt førstevalget når det kommer til leverandører, sier Gustavsen.

Høyskolen Kristiania skryter av et godt samarbeid med Bravo

I en hektisk undervisningshverdag er det viktig at alle komponenter spiller på lag. For en høyskole som Kristiania er det sjeldent at et klasserom står stille. Derfor er et godt samarbeid mellom Kristiania og Bravo kritisk.

Når så mye teknologisk utstyr skal fungere for mange mennesker over lang tid, er det også lurt med serviceavtaler, oppfølging og vedlikehold. Nettopp derfor har Bravo Group sikret Høyskolen Kristiania en god serviceavtale for ett år av gangen. Her utfører vi ulike typer oppfølging, med kort responstid for de aller største klasserommene.

Gustavsen forteller om et samarbeid som baserer seg på gjensidig forståelse:

– Bravo Group er veldig enkle å jobbe med. Opplever vi utfordringer er Bravo alltid å få tak i, og de er godt oppdaterte på løsninger, avslutter han.

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?