Nytt hovedkontor for Indra

Bakgrunn

I desember 2017 flyttet den norske leverandøren av luftfartsteknikk, Indra Navia, inn i det toppmoderne Asker TEK, utviklet av Skanska og eid av FERD. Dette var en samlokalisering mellom hovedkontoret i Oslo og avdelingen i Horten.

Leveransen bestod av 35 komplette møterom samt stillerom og undervisningsrom. Utfordringen de hadde med med den tidligere løsningen var at de i likhet med mange andre bedrifter ikke hadde noen god brukerreise for de ansatte. Dette kombinert med mange løse kabler og et forvirrende bruksmønster gjorde at de brukte mye intern support for å få møter i gang. Fokuset i forkant av leveransen ble derfor å komme frem til en løsning som var uniform for alle rom, med lav brukerterskel og ikke minst driftssikkert med god kvalitet – selvfølgelig med en god serviceavtale i bunn som sikrer oppetiden.

Prosjekt

Møterom og digital skilting for Indra sine nye lokaler i Asker TEK

Kunde

Indra Navia

Senior rådgiver

Marius Oddane

Digital Signage

I de nye lokalene, som er på hele 6000 m2 fordelt på fire etasjer, skulle det også opp en digital signage-løsning, med relevant og nyttig informasjon til de ansatte. Dette for å bedre informasjonsflyten, spesielt i oppstartsperioden hvor det var 300 ansatte som skulle orientere seg i et nytt bygg. Praktisk informasjon om flyttingen, lunsj/kantine, fasiliteter og hvilke møterom som var ledig ble kommunisert via Bravos digital signage-løsning.

bilde av møterom med bookingpanel utenfor

«Vi valgte Bravo på grunn av deres samarbeidsvilje og evne til å se våre behov. Indra vurderte også Bravo som den beste samarbeidspartneren for tiden etter hovedprosjektet.»

Møterommene

Løsningen på møterommene ble å holde det så enkelt som mulig med «plug & play». Indra kommuniserer mye via Skype/Teams med blant annet Spania og ikke minst deres internasjonale kunder verden rundt. Hovedfokuset er på dokumentdeling og tale. Derfor konsentrerte Bravo seg om å skape optimale rom for samtaler over Skype/Teams, med mulighet for video.

Les om løsninger til møterom og samhandling her!

FAT-rom

Indra har i sine lokaler opplæring og kurs for kunder fra hele verden. FAT-rommene ble utstyrt med AVoIP, noe som gir instruktørene full fleksibilitet med tanke på visningsflater og oppsett av klasserommet. Rommene kan også slås sammen til ett stort rom, der lyd og bilde vil følge med og gi en god opplevelse for alle i rommet.

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?