Office 365 for Sandefjord Kommune

Ny digital arbeidsflate

Målet vårt er at det skal være ENKELT å være ansatt i Sandefjord kommune – i hvert fall når det kommer til all bruk av digitale verktøy”, sier Sondre Andersen, IKT-sjef Sandefjord kommune.

Denne tanken var utgangspunktet til prosjektet “Ny Arbeidsflate” som skal lanseres for de ansatte i Sandefjord kommune i august. Prosjektet går ut på å få brukerne over i skyen ved å implementere Office 365. Neste fase var å opprette en intern plattform der alle programmer og systemer ville være samlet på ett sted med én pålogging.

Det resulterte blant annet i at Valo ble valgt som ny intranettløsning. Valo er en ferdig pakketert intranett- og samhandlingsplattform som er basert på SharePoint i Office 365. Bravo har implementert løsningen og er stolte av å være med på den spennende reisen Sandefjord kommune har startet på. IKT-Norge står overfor en stor utfordring når det kommer til digitalisering og vi ser Sandefjord kommune som en av pionerene av implementering av skybaserte løsninger. Som leverandør har vi stor tro på strategien de har valgt og gleder oss til å se andre kommuner følge i samme fotspor.

Prosjekt
Ny arbeidsflate i Office 365
Kunde
Sandefjord kommune
Prosjektleder
Lars Andrup-Næss
Løsning
Valo ble valgt som ny intranett løsning. Valo er en ferdig pakketert intranett -og samhandlingsplattform som er basert på SharePoint i Office 365. Bravo Solutions har implementert løsningen.

Vil du vite mer, ta kontakt med prosjektleder Lars Andrup-Næss på 908 24 948 eller lars@bravoso.no

Del gjerne:

Har du spørsmål knyttet til installasjonen?
Kontakt oss så hjelper vi deg!