Skagstindgruppen AS og arbeidet med Telegrafen

Kunden

Skagstindgruppen AS begynte sin karriere med å bistå arrangører, deriblant festivaler og messer. Hovedsakelig bistod de på den kommersielle siden, før det også etter hvert utviklet seg til å innebære planlegging og gjennomføring.

«En etablert og viktig aktør innen drift av aktivitetsbaserte serveringslokaler i Oslo»

I 2015 tok gruppen skrittet mot å selv ville bli en egen etablert og viktig aktør innen drift av aktivitetsbaserte serveringslokaler i Oslo. Og med det med fullt eierskap. I dag drifter de blant annet Vulkan Arena, torget i Mathallen, Smelteverket, og Pokalen Barcode.

3. juni 2021 stod det 3200 kvm store lokalet klart til å ta imot sine første gjester.

Prosjektet

Bravo har vært med i hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Den store og spennende utfordringen med dette prosjektet var å finne den smarte løsningen for lyd, som klarte å fylle store barområder, så vel som små møterom. Det var også viktig å utarbeide en løsning som gjorde at lydsystemer, skjermer og videokonferanse spilte på lag, ergo var kompatibelt med hverandre.

Skagstind gruppen ga Bravo et romslig budsjett. Selskapet var spent på hva Bravo kunne levere innenfor de økonomiske rammene som ble satt. Bravo så det som en utrolig spennende oppgave og ville naturligvis strekke seg langt for å imponere med mål om å fortsatt kunne være en aktuell samarbeidspartner i kommende prosjekter.

Løsningen

Visjonen til Bravo var å skape løsninger som fungerte, slik at brukerne ikke trengte å belage seg på teknisk personell på huset for å lykkes med eventer, møter og konferanser.

I tillegg til godt lydende anlegg fra Bose i møterom, restaurantene og barene har Bravo i tillegg gått inn med Teams sertifiserte Logitech løsninger på to av møterommene. I tillegg til det også levert flerskjermløsning, også kalt klasseromløsning. Der er det lagt opp til at man kan arbeide i opp til fem grupper samtidig ved hjelp av en godt programmert løsning, som sikrer at man lykkes med rommet uten å måtte vite noe annet en hvilken skjerm man skal ta i bruk.

Jevnt over er det gode løsninger av særdeles god kvalitet fra leverandørene LG, Epson og Bose.

 

 

Samarbeidet

Man skulle kanskje tro at det dukker opp utfordringer i relasjon til løsninger og tidsfrister. Spesielt når man ikke bare samarbeider for første gang, men i tillegg arbeider med et så stort og komplekst prosjekt, som Telegrafen. Det er dog ikke tilfelle her. Prosjektet gikk over all forventning, noe som bekreftes av driftssjef Jørn G. A. Eilevstjønn. Det var en forutsetning at den tilbyderen Skagstindgruppen skulle velge kunne ta ansvar for hele prosessen selv, noe Jørn mente de fikk til ved å velge Bravo. Han forteller at på et tidspunkt var en forsinkelse på to-tre uker, men på grunn av Korona og myndighetenes nedstenging av Oslo fikk det ingen konsekvens for åpningen. Heller ikke tidsskjema og frister, i henhold til installasjonen Bravo skulle utføre. Jørn forteller videre at han er stolt av hvordan alt har utformet seg, hvordan løsningene smelter inn i arkitekturen, samt hvor brukervennlig og enkle systemene er å bruke.

Veien videre

Etter åpningen kan Jørn melde om mange gode tilbakemeldinger fra gjester på konseptet som helhet. Og som Jørn sier så er det et godt tegn når det ikke kommer klager på dårlig lyd, og så langt har det ikke kommet noen. Avslutningsvis forteller Jørn at han fortsatt er overbevist om at de har valgt den beste tilbyderen for deres konsept, og at han gleder seg til å fortsatt bli overbevist om at det stemmer i tiden som kommer.

Etter et godt samarbeid er Bravo allerede i gang med prosjektering av en ny sportspub i Karl Johans Gate 8, midt i hjertet av Oslo. Følg gjerne med Bravo på veien videre! 📲 @Bravonorge

Del gjerne:

Har du spørsmål knyttet til installasjonen?
Kontakt oss så hjelper vi deg!