Den digitale arbeidsplassen

I dag er arbeidsplassene i Norge stort sett digitalisert. I det vi kommer inn i kontorlokalene har vi trådløst nettverk, og på pulten ligger det en PC eller MacBook, en dockingstasjon, trådløs mus, tastatur og mobillader. Bedriftene har blitt papirløse, og vi har blitt avhengige av at teknologien rundt oss fungerer.

Bravo har et mål om å øke våre kunders konkurransekraft gjennom fokus på digitalisering, og tilbyr derfor alt til den moderne arbeidsplassen. Vi kartlegger behovene bedriften har og sørger for at alle ønsker dekkes ved å introdusere brukervennlig og kostnadseffektivt utstyr.

Vi leverer all maskinvare som bidrar til å sikre en effektiv arbeidsplass, herunder maskinvare, arbeidsstasjoner og printløsninger og trådløse nettverk. Kanskje dere trenger en komplett WiFi-løsning med høy sikkerhet på det interne nettet, samt gjestenett med selvregistrering? Alt kan leveres til en fast pris per måned.

Se hvordan vi oppgraderte alle møteromsfasiliteter hos Arctic Securities!

 

Møtebookingpaneler

Mange bedrifter ønsker bookingpaneler utenfor møterommene. Disse kommer i mange forskjellig varianter og Bravo veileder din bedrift til det rette systemet. Muligheten for administrering og analyse av bruk er vel så viktig som synliggjøring rundt om i lokalet.

Flere går i dag over til aktivitetsbasert arbeid (ABW), eller free seating som det også kalles. Dette innebærer at du setter seg der det er ledig plass. For å unngå kaos leverer Bravo løsninger for effektiv reservasjon av arbeidsplasser i slike miljøer. Dette i kombinasjon med reservasjon av møterom i samme system gir store fordeler med tanke på arbeidsflyten på kontoret.

Vil du vite mer om løsninger til den digitale arbeidsplassen?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Bravo 365

Med Bravo 365 kan du få alt du trenger til din bedrift som en «Workplace as a Service». Det vil si alt fra nettverk til software som en leieavtale, der du betaler ett beløp hver måned i stedet for å betale for alt utstyret ved levering. Dette er godt for likviditeten og gjør budsjettarbeidet enklere.

Interessert i leie av utstyr? Les mer om finansiering her!

 

    Vil du vite mer om våre møterom-,
    eller andre lignende AV-løsninger?

    Book et møte
    Kontakt oss på telefon 24 07 60 60