Digital signage (digital skilting)

Informasjonsskjermer

Digital signage viser til informasjonsskjermer som bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon.

Bravo har lang erfaring med å levere effektive informasjonskanaler til intern og ekstern bruk. Vi er med gjennom hele prosessen, fra prosjektering til leveranse, drift og service.

Vi leverer et stort utvalg av skjermer (både til innendørs og utendørs bruk), og kan levere både standard- og skreddersydde størrelser. Det vil si alt fra små skjermer på hyllekantene i butikkhyllene til 17,5 meter høye skjermer, som blant annet er å se på Hurtigruten i Antarktis. På disse kan du vise alt fra reklamefilmer, nyheter, været eller lokale rutetider til viktig informasjon i sanntid rundt omkring i bygget.

Se prosjektet til Hurtigruten her!

 

Dynamisk feed

Ved hjelp av en dynamisk feed holder vi innholdet på skjermene oppdatert til enhver tid. Nyheter, sosiale medier, reklame – mulighetene er uendelige! Bravo har lang erfaring med rådgiving og produksjon av slikt innhold, og våre designere vet hva som skal til for at ditt budskap skal nå frem. Se hvordan vi kan hjelpe din bransje her!

Vil du vite mer om digital skilting?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Videovegg

Få de riktige audiovisuelle løsningene til ditt kontor! Flere bedrifter i mange ulike bransjer har begynt å ta i bruk videovegger i forskjellige former og størrelser for å gi besøkende et moderne inntrykk samt relevant og god informasjon. Det finnes mange muligheter for plassering, utforming og innhold – fantasien setter grensene. Resepsjoner, venteværelser, foajeer og sosiale soner er naturlige områder der en videovegg kan vekke både oppmerksomhet og beundring.

Ta kontakt her!