Infrastruktur.

Bravo leverer IT- og AV-utstyr, som en driftet tjeneste. Det vil si at vi kan stå for hele din digitale infrastruktur, til en fast pris i måneden. Dette gir stor avlastning til mange av våre kunder.

Samhandling.

Kravene til utstyr i arbeidsområdet er i kontinuerlig endring. I dag er det ikke uvanlig at møtedeltagere eller studenter arbeider fra ulike lokasjoner. Derfor øker kravene til utstyr, hvor man skal se og høre det samme, i tillegg til at informasjon blir delt elektronisk i mye større grad enn før.

Møterom.

Gode videokonferanse-systemer sparer deg ikke bare for tid og penger, men det sparer også miljøet ved mindre reising.

Digital signage.

Bravo leverer digital signage, både standardiserte og skreddersydde løsninger. Vi er med gjennom hele prosessen; fra prosjektering, til leveranse, drift og service.

Streaming.

Streaming, eller strømming på norsk, sørger for at de du ønsker, kan se innholdet du ønsker å presentere fra hvor som helst, i inn- og utland. Uansett hvilken bransje du jobber i, er streaming aktuelt.

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet.
Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!

Infrastruktur

Morgendagens medarbeidere er her nå
– er virksomheten klar?

Har du lagt til rette for en sømløs og brukervennlig arbeidsdag? Effektiv arbeidsflyt og god samhandling, uansett hvor du er, er en del av den digitale hverdagen. Krevende tenker du? Enkelt tenker vi!

Du trenger en optimal digital infrastruktur, tilpasset din virksomhet, og slik du jobber. Bravo leverer hele den digitale infrastrukturen – alt av IT- og AV-utstyr, som en driftet tjeneste. Og når ting stopper opp er vi der og løser det.

En mer engasjerende og brukervennlig arbeidsdag er en stor avlasting for virksomheten, og til en fast, forutsigbar månedspris.

Cognite
Sosial sone

Samhandling

Arbeidsplassen og kontorlandskapet er i konstant endring. For mange har den nye hverdagen skapt en rekke nye muligheter. Disse mulighetene har vi bidratt til å skape hos våre kunder.

Nordic Choice Hovedkontor

Møterom

Det er ikke alltid vi kan samles fysisk for å møtes, men i dagens moderne løsninger kan det likevel være en smidig opplevelse for alle deltakerne, tilstede eller online.

digital-signage-1080x1080

Digital Signage

Digital skilting kan være noen av de mest fleksible og supplerende kommunikasjonsflatene for virksomheten, med så mange muligheter.

streaming

Streaming

Ny selskapsfilm? Townhall? Instruksjonsvideoer? Med strømming kan kunder og ansatte se det når det passer, hvor som helst.

Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!