Infrastruktur

Bravo leverer IT- og AV-utstyr, som en driftet tjeneste. Det vil si at vi kan stå for hele din digitale infrastruktur, til en fast pris i måneden. Dette gir stor avlastning til mange av våre kunder.

Samhandling

Kravene til utstyr i arbeidsområdet er i kontinuerlig endring. I dag er det ikke uvanlig at møtedeltagere eller studenter arbeider fra ulike lokasjoner. Derfor øker kravene til utstyr, hvor man skal se og høre det samme, i tillegg til at informasjon blir delt elektronisk i mye større grad enn før.

Vi har mange års erfaring med å skape interaktive samhandlingsrom, og ser et økende behov for videokonferanseløsninger som er enkle å ta i bruk. Det er også viktig at support ikke er langt unna ved utfordringer under et digitalt møte. Vi har et glødende engasjement for å hjelpe våre kunder med å finne hensiktsmessig løsninger og utstyr basert på kvalitet, brukervennlighet og budsjett.

Bravo tar ansvaret for hele prosessen fra tanke til ferdig installering, i tillegg til support og den daglig driften.

Typiske områder for samhandling:

 • Auditorium
 • Sosial sone
 • Atrium
 • Kongress- og plenumsal
 • Møterom
 • Kreative soner

For oss er ingen utfordringer for store eller små. Ta kontakt her, så kan vi sammen finne ut av hva som er den beste løsningen for deg og din bedrift.

Her er noen av de interaktive installasjonene vi har utført hittil:

Infrastruktur

Høyskolen Kristiania

Samhandlingrom

Høyskolen Kristiania

Auditorium

Cognite

Sosial sone

Planlegg samhandling i bedriften med booking via Outlook

Flere går i dag over til free seating. Det innebærer at ansatte setter seg der det er ledig plass. Et system for booking av arbeidsplass og møterom gir store fordeler i form av bedre arbeidsflyt, høyere grad av effektivisering og forutsigbarhet. For å unngå kaos leverer vi i Bravo løsninger for effektiv reservasjon av arbeidsplasser og møterom. Med vår løsning kan du enkelt booke det du ønsker via PC, app på mobil, en touch kiosk eller direkte på et booking-panel.

Her er noen av våre installasjoner

Samhandling

Newsec

Samhandling

Telegrafen

Samhandling

Indra Navia

Møterom

Våre kunder skal være trygge. Når kundene våre går inn i et møterom skal de kunne stole på at alt fungerer. Uten å måtte bruke 10 minutter av møtetiden på å finne ut hvordan de skal starte. Derfor leverer vi løsninger for videokonferanse i møterom, som er kompatible med Teams, Skype, Zoom og Google Meet. Uansett hvilke funksjoner møterommet skal ha, vil vi kunne hjelpe deg med å maksimere mulighetene for å oppnå best mulig kommunikasjon. Det gjelder enten det er møterom for to, eller store styrerom.

Gode videokonferanse-systemer sparer deg ikke bare for tid og penger, men det sparer også miljøet ved mindre reising.

Se hvordan vi har løst noen av våre kunders utfordringer

Infrastruktur

Newsec

For Newsec var det viktig at installasjonene skulle smelte inn med arkitekturen.

Møterom

Nordic Choice Hovedkontor

Hos Nordic Choice har vi satt sammen 12 bøybare LED skjermer fra LG.

Smartbygg

Bravo Norge AS

Et lite møterom med plass til fire-seks personer.

Digital signage

Digital signage, eller digital skilting, viser til informasjonsskjermer som bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon.

Det finnes utallige muligheter for plassering, utforming og innhold. Fra små skjermer i butikkvinduer, til gigantiske LED-skjermer på cruiseskip. Skjermene viser typisk reklamefilm, nyheter, været, rutetider, og annen viktig informasjon. Bedrifter i mange ulike bransjer tar i bruk digital signage både innendørs og utendørs, internt og eksternt, for å gi ansatte og besøkende relevant informasjon til enhver tid.

Bravo leverer digital signage, både standardiserte og skreddersydde løsninger. Vi er med gjennom hele prosessen; fra prosjektering, til leveranse, drift og service.

Typiske områder med digital signage:

 • Resepsjon
 • Venteværelse
 • Foaje
 • Sosial sone
 • Utstillingsvindu

Se hvordan vi har løst noen av våre kunders utfordringer:

Infrastruktur

Sparebanken 1

Infrastruktur

Hurtigruten

Infrastruktur

Høyskolen Kristiania

Dynamisk innhold med Pronto TV

Bravos søsterselskap har i samarbeid med oss, lang erfaring med rådgiving og produksjon av dynamisk innhold. Ved hjelp av en dynamisk feed holder vi innholdet på skjermene oppdatert til enhver tid. Nyheter, sosiale medier, og reklame-mulighetene er uendelige! Prontos designere vet hva som skal til for at ditt budskap når frem. Se mer på Prontos hjemmeside her.

Streaming

Streaming, eller strømming på norsk, sørger for at de du ønsker, kan se innholdet du ønsker å presentere fra hvor som helst, i inn- og utland. Uansett hvilken bransje du jobber i, er streaming aktuelt. Enten du skal holde et webinar, en presentasjon, en konsert eller forelesning. Noen ganger ønsker du kun å presentere noe, andre ganger ønsker du muligheten for dialog og spørsmål underveis.

Fordeler:

 • Mulighet for et bredere publikum enn dine fysiske deltagere
 • Ingen plassbegrensning
 • Ikke stedsbetinget. Deltagere kan sitte hvor som helst og se på din stream
 • Ikke behov for å avlyse på grunn av uforutsette eksterne hendelser
 • Deltagere kan se stream i sanntid, eller i etterkant

  Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet. Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!

  Book et møte
  Kontakt oss på telefon 24 07 60 60