Digital signage.

Digital signage, eller digital skilting, viser til informasjonsskjermer som bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon.

Det finnes utallige muligheter for plassering, utforming og innhold. Fra små skjermer i butikkvinduer, til gigantiske LED-skjermer på cruiseskip. Skjermene viser typisk reklamefilm, nyheter, været, rutetider, og annen viktig informasjon. Bedrifter i mange ulike bransjer tar i bruk digital signage både innendørs og utendørs, internt og eksternt, for å gi ansatte og besøkende relevant informasjon til enhver tid.

Bravo leverer digital signage, både standardiserte og skreddersydde løsninger. Vi er med gjennom hele prosessen; fra prosjektering, til leveranse, drift og service.

Digital Signage

Typiske områder med digital signage:

Bransjer relatert til denne tjenesten

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet. Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!

Digital Signage

Skilt er ikke lenger bare skilt – nå er de digitale!

Digital skilting kan være noen av de mest fleksible og supplerende kommunikasjonsflatene for virksomheten, med så mange muligheter.

Moderne skilt for en moderne tid

Digital signage, eller digital skilting, er alle typer skjermer som brukes for å informere eller kommunisere. Det kan være alt fra prismerking og reklame i butikker, trafikkskilt og uteskjermer, til gigantiske, sammensatte skjermer, infoskjermer i resepsjoner, reklameskjermer, eller annet innhold, fra rutetider, nyheter og vær. Hva som helst.

Virksomheter i alle bransjer kan bruke digital skilting i både kontormiljøer, produksjonsmiljøer og utendørs, for å informere eller gi ansatte og besøkende relevant informasjon til enhver tid. Digitale skilter bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon.

Digitale skilter er superenkle å oppdatere sentralt, kan vise ulik informasjon til ulike tider, i ulike sammenhenger, og kan være dynamiske og interaktive.

Godt skiltet betyr bedre synlighet

Hvilke digitale skiltløsninger er ideelle for din virksomhet? Bravo leverer digital skilting, der plassering, utforming og innhold er tilpasset og optimal for din virksomhet, med både standardiserte og skreddersydde løsninger.

Vi har lang erfaring og kan bistå i hele prosessen, fra idé og planlegging til prosjektering, leveranse, drift og service.

Digital skilting kan bidra til bedre kommunikasjon og gi et enda proffere uttrykk for virksomheten.

Typiske områder for samhandling:
Se bare her...

SpareBank 1

En vinklet skjermløsning for resepsjonen ved SpareBank 1’s hovedkontor.

Hurtigruten

Denne gedigne løsningen strekker seg over flere etasjer i atriumet hos Hurtigruten.

Høyskolen Kristiania

En storskjerm i kantina viser rullerende og relevant informasjon til studentene.

«Crema har vært kunder av Bravo i mange år, og vi opplever samarbeidet som løsningsorientert, innovativt og problemfritt, og alltid med en høy grad av service.»

Digitale skilt er langt mer enn bare skilt

«Vi blir eksponert for digital skilting, eller signage, daglig. Det er en effektiv informasjonskanal for både interne og eksterne formål, og kan ta den digitale informasjonsflyten et steg lenger. Bravo identifiserer kundens behov for digital informasjonsflyt og legger opp skreddersydde løsninger med verdensledende teknologi. Tilpasset og dynamisk innhold på øyenfallende flater er en veldig effektiv måte for eksponering, på tvers av varierende segmenter. Våre eksperter har lang erfaring fra ulike fagfelt og er gode på unike konsepter som gir ønsket effekt.»

Ola Aa. Moen, Account Manager i Bravo

Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!