Samhandling

Hvordan jobber vi sammen i morgen?
Vi har en god idé!

Arbeidsplassen og kontorlandskapet er i konstant endring. De fleste har opplevd at
arbeidsvanene på kontoret har endret seg mye på få år. For noen har det bydd på
utfordringer, men for mange har den nye hverdagen skapt en rekke nye muligheter.
Disse mulighetene har vi bidratt til å skape hos våre kunder.

Det handler ikke om hvor- men hvordan man jobber

Det spiller liten rolle så lenge de kan jobbe sammen, på de samme prosjektene, med de samme dokumentene, delta i møter, fysisk og digitalt, uansett hvor de er. Frihet under ansvar, kalte vi det før. Nå er det den nye arbeidsdagen, der teknologi lar alle sømløst jobbe sammen, og delta både i prosjekter og mer sosiale arenaer. På kontoret, på møterom, hjemme, på hytta eller en kafé.

Med riktig digital infrastruktur kan alle oppleve at verktøyene vi bruker og møtearenaer er engasjerende, effektive og brukervennlige. Det er det vi mener med samhandling.

En ekstra trygghet er å vite at vi vet hvor vanskelig det kan være, slik at om ting skulle skjære seg, så gjør vi det lett å komme i kontakt med oss!

Tenk hvilke muligheter du har!

Teknologi gjør det mulig med nye, bedre og mer effektive måter å jobbe sammen på, og både behovet for utstyr og verktøy er i  kontinuerlig endring.

Medarbeidere arbeider fra ulike lokasjoner, men skal se og høre det samme, og det stiller økte krav til utstyret.

I mange år har vi skapt interaktive samhandlingsrom, med økt behov for videokonferanser, og lett tilgjengelig support om utfordringer oppstår, som under et digitalt møte.

Akkurat hvilken løsning som passer best for din virksomhet er basert på dine behov, og krav til kvalitet, brukervennlighet og budsjett. Vi kan vise deg hva som er mulig!

Vi har også fleksibel finansiering og abonnementer gjennom hele løsningens livsløp. Vi ser behovet og hva du trenger og som passer best for deg.

Fra idé til ny arbeidsdag

Har du noen gode tanker om din nye, digitale arbeidsdag er vi gjerne sparringspartner. Vi har mange idéer og mye erfaring for å kunne finne en løsning som passer deg best.

Bravo tar ansvar for hele prosessen – fra idé til ferdig installering. Vi står for den daglige driften, og hjelper deg når du trenger.

Med digitale samhandlingsløsninger har Bravo tatt noe komplisert og gjort det enkelt!

Typiske områder for samhandling:
Cognite - click and connect

Planlegg og book on-the-go!

I dagens kontorlandskap finner vi arbeidsplasser, huddle-rooms, møterom og sosiale soner. Free seating innebærer at du setter deg der det er ledig plass, eller booker i forveien.

Det samme gjelder møterom og andre bookbare områder, og du gjør det enkelt via app på mobil, på laptop, eller egne bookingpaneler.

Dette gir store fordeler i form av høyere grad av effektivisering og forutsigbarhet. Og mindre kaos.

Vi leverer løsninger for effektiv reservasjon av arbeidsplasser og møterom – tilpasset deg og dine ansatte. Fleksibelt og oversiktlig.

Vi opplever at Bravo lager imponerende løsninger som gjør det enkelt for oss å implementere videre i organisasjonen. I tillegg er de fremoverlent og yter en god service.

Samhandling og teknologi på sitt beste!

«I Bravo setter vi alltid kundens forventninger og ønsket utfall i fokus. Den tekniske løsningen spiller liten rolle om ikke behovet er forstått og løsningen tilpasset det. Vi er opptatt av å levere noe som ikke oppleves som for komplekst, men tilrettelegger for en god brukeropplevelse, uavhengig av hvor omfattende en installasjon er. Vi ønsker å være dyktigere enn våre konkurrenter, og er villige til å gå opp veiene for å kunne levere på det nivået, og samtidig sikre at kundene føler seg trygge.»

Steffen Johansen, Technical Advisor i Bravo

Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!

Samhandling.

Kravene til utstyr i arbeidsområdet er i kontinuerlig endring. I dag er det ikke uvanlig at møtedeltagere eller studenter arbeider fra ulike lokasjoner. Derfor øker kravene til utstyr, hvor man skal se og høre det samme, i tillegg til at informasjon blir delt elektronisk i mye større grad enn før.

Vi har mange års erfaring med å skape interaktive samhandlingsrom, og ser et økende behov for videokonferanseløsninger som er enkle å ta i bruk. Det er også viktig at support ikke er langt unna ved utfordringer under et digitalt møte. Vi har et glødende engasjement for å hjelpe våre kunder med å finne hensiktsmessig løsninger og utstyr basert på kvalitet, brukervennlighet og budsjett. 

Bravo tar ansvaret for hele prosessen fra tanke til ferdig installering, i tillegg til support og den daglig driften.

Typiske områder med digital signage:

For oss er ingen utfordring for store eller små. Sammen finner vi ut av hva som er den beste løsningen for deg og din bedrift.

Planlegg samhandling i bedriften med booking via Outlook .

Flere går i dag over til free seating. Det innebærer at ansatte setter seg der det er ledig plass. Et system for booking av arbeidsplass og møterom gir store fordeler i form av bedre arbeidsflyt, høyere grad av effektivisering og forutsigbarhet. For å unngå kaos leverer vi i Bravo løsninger for effektiv reservasjon av arbeidsplasser og møterom. Med vår løsning kan du enkelt booke det du ønsker via PC, app på mobil, en touch kiosk eller direkte på et booking-panel.

Her er noen av våre installasjoner:

Bransjer relatert til denne tjenesten

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet.
Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!