Samhandling.

Kravene til utstyr i arbeidsområdet er i kontinuerlig endring. I dag er det ikke uvanlig at møtedeltagere eller studenter arbeider fra ulike lokasjoner. Derfor øker kravene til utstyr, hvor man skal se og høre det samme, i tillegg til at informasjon blir delt elektronisk i mye større grad enn før.

Vi har mange års erfaring med å skape interaktive samhandlingsrom, og ser et økende behov for videokonferanseløsninger som er enkle å ta i bruk. Det er også viktig at support ikke er langt unna ved utfordringer under et digitalt møte. Vi har et glødende engasjement for å hjelpe våre kunder med å finne hensiktsmessig løsninger og utstyr basert på kvalitet, brukervennlighet og budsjett. 

Møterom
Bravo tar ansvaret for hele prosessen fra tanke til ferdig installering, i tillegg til support og den daglig driften.

Typiske områder med digital signage:

For oss er ingen utfordring for store eller små. Sammen finner vi ut av hva som er den beste løsningen for deg og din bedrift.

Planlegg samhandling i bedriften med booking via Outlook .

Flere går i dag over til free seating. Det innebærer at ansatte setter seg der det er ledig plass. Et system for booking av arbeidsplass og møterom gir store fordeler i form av bedre arbeidsflyt, høyere grad av effektivisering og forutsigbarhet. For å unngå kaos leverer vi i Bravo løsninger for effektiv reservasjon av arbeidsplasser og møterom. Med vår løsning kan du enkelt booke det du ønsker via PC, app på mobil, en touch kiosk eller direkte på et booking-panel.

Her er noen av våre installasjoner:

Bransjer relatert til denne tjenesten

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet.
Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!