Streaming.

Streaming, eller strømming på norsk, sørger for at de du ønsker, kan se innholdet du ønsker å presentere fra hvor som helst, i inn- og utland. Uansett hvilken bransje du jobber i, er streaming aktuelt. Enten du skal holde et webinar, en presentasjon, en konsert eller forelesning. Noen ganger ønsker du kun å presentere noe, andre ganger ønsker du muligheten for dialog og spørsmål underveis.

Digital Signage

Fordeler

Bransjer relatert til denne tjenesten

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet.
Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!

Streaming

Den nye selskapsfilmen har premiere
– akkurat når det passer deg!

Ny selskapsfilm? Townhall? Instruksjonsvideoer? Med strømming kan kunder og ansatte se det når det passer, hvor som helst.

Vi går med strømmen

Streaming, eller strømming, er en teknologi der kunder og ansatte kan se video og presentasjoner når det passer de, og fra hvor som helst. Så dersom du ikke rekker allmøtet, eller premieren på den nye selskapsfilmen, kan du bare se det senere. Virksomheter i alle bransjer har stor nytte av streaming, enten det er for webinarer, opplæring, presentasjoner, forelesninger… eller en konsert.

Med live-streaming kan du se en presentasjon direkte, med mulighet for dialog eller spørsmål underveis. Det er en glimrende mulighet til å samle folk til et bestemt tidspunkt. Alle kan ta del i presentasjonen fra der de er, uten at de må samles fysisk. Det er både tidsbesparende, fleksibelt og helt i tråd med nye måter å jobbe på.

Følg strømmen!

Streaming er en fleksibel og effektiv måte å nå ut til ansatte og kunder med innhold og budskap. Noen av fordelene er:

Streaming er ikke nødvendigvis en egen, separat tjeneste. De fleste som har installert utstyr for møterom og samhandling har allerede muligheten for streaming – som en av flere funksjoner, der du kan dele videoer eller en presentasjon. For større arrangementer med mange deltakere kan du benytte egne, dedikerte strømmeløsninger.

Vi har samarbeidet godt med Bravo Norge i over åtte år. Selskapet er tilgjengelig når vi har behov for det og er kompetente og helt rå på å forstå og imøtekomme de behovene vi har som en utdanningsinstitusjon.

Du har jo streaming allerede!

«Det som er viktig for meg er å jobbe sammen med kunden for å finne ut hvordan de ønsker å jobbe med streaming og podcasts. Dette krever en del intern kompetanse, og det er viktig å legge godt til rette. Som dedikert partner til kunden styrer vi med vår kompetanse et oppsett for å matche kundens nivå. Gjennom et langsiktig samarbeid kan vi kontinuerlig utvikle tjenesten. Det beste er å jobbe med nye tilnærminger der vi sammen med kunden kan styrke kjernevirksomheten og finne nye, lønnsomme tjenesteområder.»

David Eriksson, Account Manager i Bravo

Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!