IT.

Bravo har et mål om å øke kundenes konkurransekraft gjennom fokus på digitalisering, og tilbyr derfor alt til den moderne arbeidsplassen.

I dag er vi avhengige av at teknologien rundt oss fungerer. Bravo har et mål om å øke kundenes konkurransekraft gjennom fokus på digitalisering, og tilbyr derfor alt til den moderne arbeidsplassen. Vi kartlegger behovene bedriften har, og sørger for at alle ønsker dekkes ved å implementere brukervennlig og kostnadseffektivt utstyr.

Vi leverer all maskinvare som bidrar til å sikre en effektiv arbeidsplass, herunder maskinvare, arbeidsstasjoner, print-løsninger og trådløse nettverk. Kanskje dere trenger en komplett WiFi-løsning med høy sikkerhet på det interne nettet, eller gjestenett med selvregistrering?

Alle våre tjenester kan leveres til en fast pris per måned med full support. 

Microsoft 365.

Som gullpartner av Microsoft leverer vi tjenester og pakker til riktige behov, med tilpasset supportnivå. Med Microsoft 365 kan du få alt du trenger til din bedrift som en «as-a-service».

Nettverk.

Det er stor forskjell i behovene hos ulike bedrifter, derfor skreddersyr vi nettverk til kundene. Mange av våre andre tjenester, som for eksempel møterom, videokonferanse, smartbygg og digital signage, krever nettverk.

IT-sikkerhet.

Bravo sørger for at data ikke oppbevares lokalt, men sikkert på Microsoft sine servere. Microsoft som databehandler forplikter seg til kunden, slik at kunden alltid skal kunne stole på at virksomheten drives i henhold til EU sin personvernlovgivning.

Intranett.

Intranett er et internt nettverk og en skybasert samhandlingsløsning begrenset til medlemmene i en organisasjon eller en virksomhet. Målet er en smidig intern kommunikasjon, kunnskapsdeling og å samle interne tjenester på et sted.

Trenger du hjelp til IT i din virksomhet?
Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg!