IT

I dag er vi avhengige av at teknologien rundt oss fungerer. Bravo har et mål om å øke kundenes konkurransekraft gjennom fokus på digitalisering, og tilbyr derfor alt til den moderne arbeidsplassen. Vi kartlegger behovene bedriften har, og sørger for at alle ønsker dekkes ved å implementere brukervennlig og kostnadseffektivt utstyr.

Vi leverer all maskinvare som bidrar til å sikre en effektiv arbeidsplass, herunder maskinvare, arbeidsstasjoner, print-løsninger og trådløse nettverk. Kanskje dere trenger en komplett WiFi-løsning med høy sikkerhet på det interne nettet, eller gjestenett med selvregistrering?

Alle våre tjenester kan leveres til en fast pris per måned med full support.

Microsoft 365

Microsoft 365 er en samling av mange applikasjoner som gjør din bedrift effektiv, sikker og mobil i skyen. Bravo tilbyr administrasjon av lisenser, og kurs og opplæring i effektiv bruk av de ulike applikasjonene, slik at dere sparer tid og penger. Ta samhandlingen til et nytt nivå – hvor som helst, når som helst.

Som gullpartner av Microsoft leverer vi tjenester og pakker til riktige behov, med tilpasset supportnivå. Med Microsoft 365 kan du få alt du trenger til din bedrift som en «as-a-service». Det vil si alt fra nettverk til software som en leieavtale.

Fordeler:

 • Ansatte kan jobbe fra hvor som helst
 • Kostnaden er lik hele tiden, som er godt for likviditeten og gjør budsjettarbeidet enklere
 • Høyere grad av motstandsdyktighet mot cyberangrep
 • Dokumenter laget i eksempelvis Excel eller Word blir lagret i Teams eller Sharepoint

Vil du leie utstyr? Få mer informasjon om finansiering her!

Nettverk

Det er stor forskjell i behovene hos ulike bedrifter, derfor skreddersyr vi nettverk til kundene. Mange av våre andre tjenester, som for eksempel møterom, videokonferanse, smartbygg og digital signage, krever nettverk. Derfor tar vi høyde for alle faktorer når vi setter opp en løsning. Bravo har dyktige spesialister på nettverk, og kan bistå med alt fra rådgivning til installasjon. Vi vil også ta ansvar for driften av både små og store nettverk.

Dere får en komplett løsning som inneholder de trådløse punktene med høy sikkerhet på det interne nettet og gjestenett med selvregistrering:

 • Høyhastighets-, enkel- eller multisite-WiFi med separat tilgang til gjestene
 • Sentralisert styring av alle tilgangspunkter via nettbasert portal
 • Fullstendig synlighet av linjebruk
 • Sømløs automatisk «over the web»-oppgraderinger

Sikkerhet

Enten du driver en privat eller offentlig virksomhet er det strenge krav til hvordan personopplysninger og data oppbevares og beskyttes. Bravo sørger for at data ikke oppbevares lokalt, men sikkert på Microsoft sine servere. Microsoft som databehandler forplikter seg til kunden, slik at kunden alltid skal kunne stole på at virksomheten drives i henhold til EU sin personvernlovgivning. Vi som Microsoft Gold Partner gir deg aktuelle og oppdaterte råd om hvordan du kan forbedre skysikkerheten. Du skal være trygg på at vi alltid er oppdatert, har de nødvendige sertifiseringene, og erfaringen vi trenger for å bistå deg profesjonelt.

Ta kontakt her for å få mer informasjon om hvordan du kan drive en sikker business i skyen.

Intranett

Vårt søsterselskap Dapt skreddersyr intranett til våre kunder. Intranett er et internt nettverk og en skybasert samhandlingsløsning begrenset til medlemmene i en organisasjon eller en virksomhet. Målet er en smidig intern kommunikasjon, kunnskapsdeling og å samle interne tjenester på et sted. Det skal hjelpe virksomheter med digitalisering og en enklere og mer effektiv IT-hverdag. Intranettet Dapt leverer konfigureres personlig, slik at ansatte kun har tilgang til informasjon de behøver for å kunne utføre sine faste oppgaver.

Fordeler:

 • Tilpasset din organisasjons farge og språk
 • Enkel brukeradopsjon
 • Smidig bedriftskommunikasjon
 • 100% kompatibelt med ditt Microsoft 365
 • Skybasert
 • Kundeportal med oversikt tilpasset din avdeling

Vil du vite mer om intranett, kan du lese mer på Dapt sin hjemmeside her.

  Trenger du hjelp til IT i din virksomhet? Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg!

  Book et møte
  Kontakt oss på telefon 24 07 60 60