Møterom og samhandling

I Bravo brenner vi for å finne de beste, mest optimale løsningene innen videokonferanse- og møteromsutstyr. Vi hjelper våre kunder å finne det utstyret som best dekker deres behov, med tanke på kvalitet, brukervennlighet og budsjett. Vi kan bistå med alt fra nettverk til skjermer og prosjektorer, lyd og lys. For noen kunder gjør vi hele jobben, fra bestilling til installering og oppsett, mens vi for andre er prosjektstyrere eller kun leverandør av utstyret.

Vi lager ikke bare rom for effektive møter og undervisning, men vi skaper også interaktive samhandlingsrom i auditorier, sosiale soner, atrium og store plenumssaler.

I mange tilfeller kan noen også ha behov for hjemmekontor. En forutsetning for at hjemmekontor skal fungere er at teknologien er på plass. Bravo tilbyr gode samhandlingsløsninger som er tilpasset din virksomhet.

Vi tar gjerne en utfordring, så kontakt oss med de audiovisuelle behovene du har!

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Et møterom har forskjellige bruksområder

For mange er et møterom kun et lite rom med et bord, noen stoler og en skjerm på veggen. For andre er det et større konferanserom med skjermer, kameraer, lydutstyr og mikrofoner. Uansett hva et møterom er for deg og din bedrift, vil Bravo kunne hjelpe deg å maksimere mulighetene for å oppnå best mulig kommunikasjon i møterommet!

 

Vi løfter møterommet til nye høyder

Lei av møteromsutstyr som ikke fungerer som det skal? Det finnes mange utfordringer man kan møte på i møterommet enten det er PC-en som ikke vil koble seg til skjermen, eller lyden som ikke vil dukke opp. Bravo har hjulpet hundrevis av bedrifter med å sette opp brukervennlige, stabile møterom som kundene er stolte av.

 

Trådløse møterom

Å benytte for eksempel tråløse teknologi løser ofte problemer med feil overgang med manuelle tilkoblinger. I trådløse møterom trenger du kun strøm og nettverk. Vi sørger for alt av oppsett slik at du kan styre hele rommet fra for eksempel en app på telefonen eller en skjerm. Se også hvordan du enkelt kan løse møteromsbooking!

 

Videokonferanse

Ved å ha gode videokonferanse-systemer så sparer det deg ikke bare for tid og penger, men det sparer også miljøet da man reiser mindre. Vi hjelper deg velge det beste videokonferanse-systemet for deg slik at du får all den beste teknologien i tilgjengelig!

 

Sosiale soner og atrium

Flere bedrifter i dag ønsker kreative og sosiale soner hvor ansatte kan senke skuldrene. Et sted hvor man kan møtes, snakke sammen og finne gode løsninger. En slik sone kan også fungere godt til presentasjoner med en litt løsere tone.

Atrium kan gjøres til flerbruksrom ved å installere lerret og projektor skjult i landskapet sammen med en god lyd- og lysløsning kontrollert av et styringssystem. Mulighetene er mange og lokalet blir utnyttet til det fulle. Se hvordan de sosiale sonene fikk et løft hos Høyskolen i Kristiania!

 

Auditorier, kongress- og plenumsal

Et auditorium kan fort bli forbundet med kjedelige forelesninger og tett luft. Er du uheldig og må sitte bakerst er det i tillegg dårlig lyd og bilde. Men – gode bilde- og lydløsninger kan enkelt tilpasses store forsamlingsrom som auditorier, kongress- og plenumsaler. Støtteskjermer og gode lyd- og lysløsninger gjør at alle i rommet får en god opplevelse av det som skjer foran i salen. Sammen med et felles styringssystem er du sikret en brukervennlig opplevelse for både personen som står foran og alle som ser på.

Snakk med en rådgiver om hvilke løsninger som passer for deg!