Imponerende enkelt nettverk

Bravo – Network as a Service

Verden har vært igjennom en digital, så vel som trådløs, transformasjon de siste årene. Flere trådløse muligheter kommer hver dag, hvilket krever mer av både kapasitet og sikkerhet i bedriftenes nettverk. Med Bravo WiFi tar vi ansvaret for at ditt trådløse nettverk til enhver tid er oppdatert samt at sikkerheten er i varetatt.

Komplett trådløst

Kundene får en komplett løsning som inneholder de trådløse punktene med høy sikkerhet på det interne nettet og gjestenett med selvregistrering:

  • Høyhastighets-, enkel- eller multisite-WiFi med separat tilgang til gjestene
  • Sentralisert styring av alle tilgangspunkter via nettbasert portal
  • Fullstendig synlighet av linjebruk
  • Sømløs automatisk «over the web»-oppgraderinger

Skreddersydd kundenes behov

Det er stor forskjell i behov hos ulike bedrifter, og derfor skreddersyr vi nettverk til kundene våre. Mange av våre andre tjenester, som for eksempel møterom, videokonferanse, smartbygg og digital signage, krever internett og nettverk, og derfor tar vi høyde for alle faktorer når vi setter opp en løsning. Bravo har dyktige spesialister på nettverk, og kan bistå med alt fra rådgivning til installasjon og drift av både små og store nettverk.

Vi tilbyr nettverk som en driftet tjeneste, der kundene betaler én pris per måned for at de skal ha et nettverk som fungerer, inkludert alle komponenter og SLA.

Se hvordan Sandefjord kommune fikk ny arbeidsflate!

Vil du vite mer om våre nettverksløsninger?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60