Skytjenester

En moderne arbeidsplass- Intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasseBravo leverer moderne og intuitive skyløsninger basert på Microsoft. Som Microsoft Gold Partner, Valo Premium Partner og Valo Partner of the year (2020), kan du som kunde være trygg på at vi alltid er oppdatert, har de nødvendige sertifiseringene og erfaringen vi trenger for å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

Med Microsoft 365 kommer du raskt i gang til en fast lav pris per måned – og brukerne har tilgang til alle skytjenester uansett hvor de er via PC, mobil eller nettbrett.

  • Samhandling

    Microsoft 365 hjelper teamet ditt å gjøre mer, uansett hvor arbeidet tar deg.

  • Sikkerhet i skyen

    Beskytt selskapet ditt mot eksterne trusler og lekkasjer med innebygde personverns- og overholdelsesverktøy.

  • Brukervennlig

    Enkel konfigurasjon og administrasjon gir deg tiden tilbake.

Hva inngår i pakken?

Microsoft 365 er abonnementsplaner som inkluderer tilgang til Office-programmer og andre produktivitetstjenester, som e-post i Exchange Online for bedrifter og lagring av data i OneDrive for Business og SharePoint. Microsoft 365 er en samling av mange applikasjoner som gjør din bedrift effektiv, sikker og mobil i skyen. Bravo tilbyr administrasjon av lisenser, samt kurs og opplæring i effektiv bruk av de ulike applikasjonene, slik at våre kunder sparer tid og penger. Ta samhandlingen til et nytt nivå – hvor som helst, når som helst.

 

Intranett

Valo Intranet er en moderne, intuitiv og prisvinnende løsning, basert på SharePoint, som gjør din Office 365-satsing komplett. Løsningen kan tilpasses til din organisasjon, både med visuell profil og språk.

Vil du vite mer om våre skytjenester og Bravo365?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Kurs og support

Det er ofte store forskjeller i kompetansenivå hos de ansatte, og vi i Bravo jobber for at hver og en skal kunne bruke alle applikasjonene effektivt. Derfor tilbyr vi kurs innen Office365, Teams, Valo og så videre, i tillegg til rådgivning innen valg av lisenser. Vi tilbyr også helpdesk og supporttelefon, slik at kundene kan få hjelp uansett hvor de befinner seg.

Les også om Imponerende enkelt nettverk!