Skytjenester

Bravo leverer moderne og intuitive skyløsninger basert på Microsoft. Som Microsoft Gold Partner, Valo Premium Partner og Valo Partner of the year (2020), kan du som kunde være trygg på at vi alltid er oppdatert, har de nødvendige sertifiseringene og erfaringen vi trenger for å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

Moderne arbeidsplass

Microsoft 365 er en samling av mange applikasjoner som gjør din bedrift effektiv, sikker og mobil i skyen. Bravo tilbyr administrasjon av lisenser, samt kurs og opplæring i effektiv bruk av de ulike applikasjonene, slik at våre kunder sparer tid og penger. Ta samhandlingen til et nytt nivå – hvor som helst, når som helst.

Intranett

Valo Intranet er en moderne, intuitiv og prisvinnende løsning, basert på SharePoint, som gjør din Office 365-satsing komplett. Løsningen kan tilpasses til din organisasjon, både med visuell profil og språk.

Vil du vite mer om våre skytjenester og Bravo365?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Kurs og support

Det er ofte store forskjeller i kompetansenivå hos de ansatte, og vi i Bravo jobber for at hver og en skal kunne bruke alle applikasjonene effektivt. Derfor tilbyr vi kurs innen Office365, Teams, Valo og så videre, i tillegg til rådgivning innen valg av lisenser. Vi tilbyr også helpdesk og supporttelefon, slik at kundene kan få hjelp uansett hvor de befinner seg.

Les også om Imponerende enkelt nettverk!