Smartbygg / Aktivitetsbasert renhold

Trenger møterommet renhold om det ikke har blitt brukt?

Det sier seg kanskje selv, men hvorfor bruke tid og penger på renhold av arbeidsplasser, møterom og lokaler som ikke har vært i bruk? Utfordringen er at de som utfører renhold og service ikke kjenner til bruksfrekvens. Men det kan de, lett som bare det!

Dette er aktivitetsbasert renhold

En virksomhet som allerede har installert sensorer knyttet til Facility Management og inneklima har allerede målere som registrerer aktivitet i kontorlokalene. I et eget, oversiktlig dashboard vi virksomheten i tillegg til å se data om inneklima, bookede arbeidsplasser og møterom, også se all aktivitet i lokalene. Et aktivitetsbasert renhold betyr at data deles med de som utfører service og renhold, slik at kun de områdene som har vært i bruk rengjøres.

Dette er også data som er verdifull i driftssammenheng, der andre typer service og vedlikehold skal utføres. Bravo har utviklet et eget verktøy for Facility Management, eller drift og vedlikehold av kontorlokaler, i samarbeid med norske og utenlandske aktører.

Styr hele bygget fra mobilen

Aktivitetsbasert renhold inngår gjerne som en del av en overordnet driftsløsning, som kan kobles opp mot kapasitetsmåling og smarte sensorer for å gi full oversikt over virksomhetens lokaler og behov for tilpassing av klima og vedlikehold. Bravo har utviklet et verktøy for Facility Management-tjenester, driftsselskaper og vaktmestere, i samarbeid med norske og internasjonale aktører. 

Driftsansvarlig har full oversikt over alle sine bygg fra en egen app. Med et åpent API kan løsningen integreres med det meste av systemer, fra FDV-systemer, HVAC (Heat, Ventilation & Air- Condition) og sensorplattformer til adgangskontroll og låsesystemer.

Ønsker du kostnadsfri befaring eller har andre spørsmål knyttet til smartbygg?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan gode smartbyggløsninger er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!