Luftkvalitet.

Dårlig inneklima på kontoret eller i klasserommet? Forbedring av inneklimaet har en direkte påvirkning på produktivitet, helse, velvære og energieffektivitet, enten det er et kontorbygg, medisinsk anlegg eller utdanningsinstitusjon.

Vi tilbyr en sensorbasert løsning som ikke krever noen inngripen i eksisterende infrastruktur. Det vil derfor være lave installasjonskostnader.

Her kan vi avdekke opptil syv parametere for inneklima:

Dette vil være et godt verktøy for Facility Management-tjenester, vaktmester, driftsansvarlig og HR.

Bransjer relatert til denne tjenesten

Ønsker du kostnadsfri befaring eller har andre spørsmål knyttet til smartbygg?
Ta kontakt her!

Smartbygg / Luftkvalitet

Fyrer virksomheten for kråka? Får dine ansatte puste?

På en arbeidsplass er godt inneklima viktigere enn mange er klar over – både for de ansattes vel og ve, men også for å oppnå bedre styring av temperatur og ventilasjon. Godt inneklima er god økonomi.

Har du egentlig oversikt over inneklimaet?

Når du vet at 40% av energiforbruket er fra bygningsmasser gir det mening å overvåke inneklimaet.
Med data fra sensorer som måler temperatur, luftkvalitet og andre parametre målt av sensorer kan du lett visualisere, få full oversikt og bedre styre inneklimaet – temperatur, ventilasjon.

Med en av markedets beste sensorer koblet opp i smarte systemer, som også får data fra Yr og Nordpool, kan du planlegge så mye bedre.

Kanskje trenger du ikke varme opp eller avkjøle hele lokalet den dagen alle tar hjemmekontor på grunn av snøkaos eller det er årets varmeste dag?

Både nye og gamle bygg kan bli smartbygg

Godt inneklima? Forbedring av inneklima på kontoret, møterommet eller klasserommet har en direkte effekt på produktivitet, helse, velvære og energieffektivitet. Og det har en direkte effekt på mennesker, resultat og bunnlinje.

Å kunne visualisere inneklimaet direkte i kontorlandskapet, utenfor og på møterommet, eller fra et digitalt dashboard som inkluderer hele virksomhetens sensordata gjør det til et viktig beslutningsverktøy for alt fra HR til driftsansvarlig og vaktmester.

Lokaler og bygg er ulike, og Bravo har derfor en helhetlig tilnærming til akkurat dine behov og ønsker for inneklima, der vi også inkluderer mulige løsninger fra våre andre forretningsområder.

Det betyr at vi kan tilby en unik løsning som ser på helheten for virksomheten, som omfatter smartbygg, digital infrastruktur og IT.

Enkle og smarte løsninger med internettdingser (IoT)

Bravo tilbyr en sensorbasert løsning i et smart system for å visualisere data om inneklimaet, tilpasset de lokalene og behovene du har. Vi hjelper å gjøre lokalene og byggene smarte – nye som gamle. 80% av bygningene i dag vil også være her i 2050.

Vår løsning krever ikke inngrep i den eksisterende infrastrukturen, og installasjonen er enkel og rask. Vi bruker IoT som en viktig del av Facility Management – for å forenkle og forbedre virksomhetens arbeidsdag.

Avanserte men enkle sensorer fra norske Airthings monteres enkelt på vegg, på arbeidsplasser, eller der du ønsker. De måler kvaliteten på inneklima, som temperatur, CO2, luftfuktighet, radon, trykk, TVOC og lys. All sensordata visualiseres i en visuell oversikt for alle lokalene.

Det er mulig å koble på data fra eksterne kilder, som Yr og Nordpool, for å kunne enda bedre, datadrevne beslutninger for styring av inneklima.

– IoT lar deg ta datadrevne valg, ikke følelsesstyrte.

«Smartbygg handler mye om å få dagligdagse ting på nett og utnytte de til vår fordel på nye måter. Bravo bruker IoT til å forenkle arbeidsdagen til våre kunder, men det er mer enn bare å plassere ut hundrevis av sensorer. Vi har en helhetlig tilnærming til kundenes utfordringer, som inkluderer alle våre forretningsområder. Vi bruker sensorer fra norske Airthings, som gir verdifulle data om inneklimaet og gjør det enkelt for kundene å ta håndfaste, datadrevne valg. Med vår erfaring og kundeinnsikt kan Bravo tilby en totalpakke i særklasse.»

Marius Oddane, Head of IoT i Bravo

Ønsker du kostnadsfri befaring eller har andre spørsmål knyttet til smartbygg?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan gode smartbyggløsninger er en god investering – for både business og ansatte.

Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!