Smarte bygg

Bravo Spaces

Bravo skal ikke bare levere sensorer og smarte systemer, vi veileder også våre kunder og partnere til å ta de rette beslutningene. Gjør bygningene deres smarte gjennom IoT (Internet of Things) og dataanalyse drevet av Bravo Spaces.

Få gratis befaring av eiendommen!

Analyse av areal

Skal bedriften flytte eller skal dere forlenge leien og gjøre de tilpasningene som må til for å få et vellykket kontorlandskap? Vi har lansert tjenesten, Bravo Spaces, for å kunne tilby en analyse av deres kontorlokaler. Via sensorer og et oversiktlig webbasert dashboard, kan vi samle inn og presentere den dataen som hjelper deg å optimalisere arealene og avdekke bruken av møterom, arbeidsplasser og fasiliteter. Mange bedrifter går mer og mer over til fleksible arbeidsplasser, såkalt free seating. I vår smarte løsning kan du kombinere det å booke møterom, arbeidsplass for dagen eller andre ressurser fra flere enheter, via exchange på din egen PC, app på mobilen, en touch-kiosk i fellesarealet eller direkte på et bookingpanel. Dette gjør Bravo Spaces sin løsning til et av markedets mest aktuelle administrasjonsverktøy for ressurshåndtering.

Vil du vite mer om effektive løsninger for smarte bygg?

Book et møte Kontakt oss på telefon 24 07 60 60

Inneklima

Dårlig inneklima på kontoret eller i klasserommet? Det å forbedre inneklimaet påvirker direkte produktiviteten, helsen, velværen og energieffektiviteten, enten det er et kontorbygg, medisinsk anlegg eller en utdanningsinstitusjon. Bravo Spaces tilbyr en sensorbasert løsning som er klar til bruk rett ut av boksen, som ikke krever noen inngripen i eksisterende infrastruktur og derfor kan tilby lave installasjonskostnader. Her kan vi avdekke opptil syv parametere for inneklima, slik som temperatur, Co2, luftfuktighet og radon. Dette vil være et godt verktøy for Facility Management-tjenester, vaktmester, driftsansvarlig og HR.

Energioptimalisering

Næringsbygg står for 40 prosent av all energiforbruk og de er også ansvarlige for cirka 30 prosent av Co2-utslippene. Her ligger det ikke bare mange utfordringer, men også mange muligheter. Bravo Spaces kan gå inn og analysere, styre og ikke minst optimalisere ventilasjonsanlegg, for på den måten å gi næringsbygg, skoler og idrettsanlegg et mer bærekraftig energiforbruk med en økonomisk gevinst på toppen.

Se hva vi kan gjøre for din bransje her!

Facility Management-verktøy

Tiden med notatblokk og manuell loggføring er over! Bravo har i samarbeid med norske og internasjonale aktører utviklet et verktøy for Facility Management- tjenester, driftsselskaper og vaktmestere. Dette verktøyet er appbasert og vil kunne gi driftsansvarlig komplett oversikt over alle bygg i porteføljen. Scenarioer som at en dør ikke er låst på kveldstid, vil generere en alarm direkte i applikasjonen og automatisk loggføres. Dette er en plattform med et åpent API som vil kunne integreres med det meste; alt fra FDV-systemer, HVAC (Heat, Ventiation & Air- Condition) og sensorplattformer til adgangskontroll og låsesystemer.