Proffskjerm vs Projektor

«Bør vi har skjerm eller projektor?»

Dette er et spørsmål vi får hos mange av våre kunder, og i 2020 mener vi at svaret er åpenlyst; skjerm! Vi har vært borti skjermer hvor bildet brenner seg fast, hvor gode bilder blir blasse grunnet lysstyrken og ikke minst projektorer som må ha nye pærer, vedlikeholdes og mister lysstyrken fordi gardinene ikke tar vekk nok lys. Samtidig har store skjermer blitt fryktet, grunnet pris.

Vi skriver nå 2020, og vi finner skjermer i lommene våre, på husholdningsapparater og ikke minst, på kontoret. Hva som en gang ble betraktet som gigantisk, er nå vanlig i et møterom med fire personer. Projektorer som må varmes opp, justeres og skrus på før møtet har startet, er tid man ikke lenger har i arbeidshverdagen. Møteeffektivitet og lett anvendelighet er en selvfølge i dagens kontorer.

Utviklingen av skjermer har de siste årene gått i rakettfart, og dette har selvfølgelig gjort noe med prisbildet. Skjermer som tidligere forårsaket svetteperler i pannen til økonomiavdelingen, er nå blitt så gode og priseffektive, at svetteperlene er omgjort til smil.

Vi i Bravo spesialiserer oss innenfor møteromsløsninger med både skjerm og projektor, men vi har over tidens løp sett at flere av våre kunder retter seg mot skjerm i møterom, og tar dette som en selvfølge når man skal sette opp et nytt møterom. Enten det er snakk om «huddle-rooms» eller store, flotte møterom til 20+ deltakere, er proffskjermer veien å gå!

Gjennom våre samarbeidspartnere kan du være sikker på at vi finner den perfekte skjermen til deres nye møterom!

På vårt showroom i Oslo har vi både små og store møterom som absolutt er verdt å ta en titt på! Kanskje vi har den neste løsningen til deres møterom?

Ta kontakt med oss for en hyggelig demo!

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?