IT / Infrastruktur / Smartbygg

Imponerende enkle artikler.

Copilot i Microsoft Teams: øk produktivitetsmagien i møtene dine

Microsoft Copilot forvandler dine møter til magiske, produktive opplevelser. Lær å bruke AI for å effektivisere diskusjoner og fange opp viktige øyeblikk.

På utkikk etter en ny IT-partner?

Vi går rett på sak: Her er fem punkter som forklarer hvem vi er, men også hva du burde se etter dersom du skal skaffe deg en IT-partner.

E-postsvindel: slik beskytter du merkevaren din mot å bli misbrukt

DMARC, som spiller på SPF og DKIM, øker din beskyttelse mot at cyberkriminelle kan misbruke ditt domenenavn til å sende ut e-postsvindel. Her er hvordan det funker:

Digital skilting: 6 trender vi vil se mer av i 2024

Det digitale kappløpet er overalt, og reklame og skilting for visuell kommunikasjon er intet unntak. Med raske teknologiske fremskritt og økende behov i næringslivet, ser fremtiden for digital skilting lovende ut. La oss se nærmere på 6 trender innenfor digital skilting for 2024.

Microsoft 365: skal du velge E3 eller Business Premium?

Utforsk forskjellene mellom Microsoft 365 Business Premium og Microsoft 365 E3 for å finne den rette lisensplanen for din organisasjon.

Olav Thon Gruppen velger Bravo!

Vi er så stolte og glade over å endelig kunne fortelle at vi inngår samarbeid med Olav Thon Gruppen – en ledende aktør innen hotell og-eiendomsbransjen.

Vi gjør de digitale stegene for deg - imponerende enkelt!