Digital skilting

Vi er din partner for digital skilting og skreddersydde løsninger for kommunikasjon .

Digital signage, digital skilting, infoskjermer, informasjonsskjermer eller digitale skilt – uansett hva du kaller det, er det den mest dynamiske formen for kommunikasjon i dagens digitale verden.

Moderne skilt for en moderne tid

Digital skilting er alle typer skjermer som brukes for å informere eller kommunisere. Det kan være alt fra prismerking og reklame i butikker, trafikkskilt og uteskjermer, til gigantiske, sammensatte skjermer, infoskjermer i resepsjoner, reklameskjermer, eller annet innhold, fra rutetider, nyheter og vær. Du kan bruke digital skilting i alle type miljøer, for å informere eller gi ansatte og besøkende relevant informasjon til enhver tid. Med digital skilting kan du engasjere, påvirke atferd og skape minneverdige opplevelser gjennom visuell kommunikasjon.

Digitale skilt bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon. De kan vise ulik informasjon til ulike tider, i ulike sammenhenger, og kan være dynamiske og interaktive.

Skreddersydde løsninger uansett bedriftsstørrelse og bransje

Vi er ikke begrenset av din bedrifts størrelse, eller kompleksiteten i prosjektene vi tar på oss. Vi setter opp en løsning etter dine behov uansett om dere er et lite selskap på to personer – eller en bransjegigant. Våre løsninger er alltid skreddersydde for deg, og uansett om du trenger en enkelt skjerm for personlig kommunikasjon eller et nettverk av skjermer, så jobber vi tett med deg for å skape den ideelle løsningen for din bedrift. Vi integrerer våre løsninger sømløst i din eksisterende digitale infrastruktur og tar oss av de tekniske detaljene – slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for din virksomhet.

Typiske områder hvor våre kunder har ønsket digital skilting:

Digital skilting innen retail

Ved hjelp av digital skilting kan du kommunisere og informere gjennom digitale skjermer. Enten dere ønsker å nå ut med underholdning, markedsføring eller spre informasjon, og uansett om det gjelder store eller små grupper, skapes det nye muligheter for kommunikasjon. Innen retail kan digital skilting bidra med kundekommunikasjon, forenkle kundeopplevelsen og forbedre kundeopplevelsen.

Kommunikasjon med ansatte og gjester

I en hektisk arbeidshverdag kan det være vanskelig å alltid holde seg oppdatert ved å sjekke Teams eller intranettet. Ved å vise små utdrag av viktige saker og nyheter på skjermer på ditt kontor og dine  bedriftsfasiliteter kan du gi verdifull informasjon til ansatte og gjester. Vi leverer også skjermløsninger for besøksregistrering. Les mer om det her.

Bravo Norge imponerende enkelt

Alle kan levere og installere en digital skjerm, men vi tror på mer enn bare å levere produkter – vi ønsker å skape langsiktige partnerskap med våre kunder. Vi er din høyre hånd og rådgiver innenfor IT- og AV-drift.

Noen av våre prosjekter innen digital skilting

SpareBank 1

En vinklet skjermløsning for resepsjonen ved SpareBank 1’s hovedkontor.

Hurtigruten

Denne gedigne løsningen strekker seg over flere etasjer i atriumet hos Hurtigruten.

Høyskolen Kristiania

En storskjerm i kantina viser rullerende og relevant informasjon til studentene.

«Crema har vært kunder av Bravo i mange år, og vi opplever samarbeidet som løsningsorientert, innovativt og problemfritt, og alltid med en høy grad av service.»

Kundetilpasset og dynamisk innhold

«Vi blir eksponert for digital skilting, eller signage, daglig. Det er en effektiv informasjonskanal for både interne og eksterne formål, og kan ta den digitale informasjonsflyten et steg lenger. Bravo identifiserer kundens behov for digital informasjonsflyt og legger opp skreddersydde løsninger med verdensledende teknologi. Tilpasset og dynamisk innhold på øyenfallende flater er en veldig effektiv måte for eksponering, på tvers av varierende segmenter. Våre eksperter har lang erfaring fra ulike fagfelt og er gode på unike konsepter som gir ønsket effekt.»

Ola Aa. Moen, Account Manager i Bravo

Skal vi ta en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg innenfor digital skilting?