Microsoft 365

La oss fokusere på din IT-drift, slik at du kan fokusere på din vekst.

Microsoft 365-lisensene er utviklet for at hver bedrift skal kunne tilpasse dem etter eget behov. Men har du tid, lyst og kunnskap nok til å gjøre det selv? Med vår tjeneste Bravo 365 får du en driftet Microsoft 365-tjeneste der vi holder ditt IT-miljø effektivt, oppdatert og godt sikret, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Har du en internt IT-avdeling, kan dine ansatte fokusere på mer bedriftskritiske oppgaver.

Din produktivitet er sentral.

La oss innse det: I virksomheten din vil du heller fokusere på det du er god på, i stedet for å bekymre deg for IT-drift. Bravo 365 kan være superhelten i bakgrunnen, som tar seg av alle de tunge IT-oppgavene. Vi håndterer administrasjonen, oppdateringene, og alle de kjedelige delene av IT, slik at du kan konsentrere deg om det du elsker.

Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å øke produktiviteten ved å minimere nedetid og forstyrrelser i organisasjonens arbeidsflyt. Vi gir deg tilgang til alle de fancy nye funksjonene og verktøyene som kan hjelpe deg med å arbeide smartere, ikke hardere. Dine ansatte har tilgang til alt de trenger, uansett om de jobber fra kontor, ute hos en kunde eller på sitt favorittcafé. Alle våre IT-driftstjenester kommer med support for at dine ansatte skall få raskest mulig hjelp med utfordringene sine. 

Tenk på oss som din personlige guide i Microsoft-universet, alltid klar til å hjelpe deg med å utnytte teknologien til å oppnå dine forretningsmål.

tre menn som sitter på ett kontor og snakker og har det fint sammen
Mann sitter å ser fokusert inn på en skjerm på et kontor

Godt sikret IT-miljø.

Vi passer på IT-miljøet ditt som om det var vårt eget, slik at du kan fokusere på det du er best på. Vi implementerer beste praksis innen IT-sikkerhet, overvåker kontinuerlig sikkerheten og gjør nødvendige endringer for å vedlikeholde sikkerheten i IT-miljøet ditt. Løsningene er tilpasset din bedrifts situasjon og behov. 

Og det beste av alt? Du trenger ikke engang å løfte en finger. Vi tar oss av alt, fra å holde skurkene unna, til å sikre at alt ergodt sikret med evig backup i vår egen sky. Med Bravo 365 kan du føle deg trygg på at Microsoft 365-miljøet ditt er i gode hender.

Kostnadsbesparelser.

Vi vet at økonomistyring er et viktig aspekt for enhver bedrift. Derfor har Bravo 365 fokus på å hjelpe deg med å spare IT-kostnader. Vi tar oss av administrasjon og optimalisering av Microsoft-lisensene dine, slik at du ikke betaler for mer enn det du trenger.

Vi hjelper deg også med å være i samsvar med relevante regelverk og standarder knyttet til IT-sikkerhet og personvern, noe som kan spare deg for potensielle bøter eller sanksjoner. I tillegg kan løsningene våre redusere behovet for tredjepartsprogrammer, noe som gir lavere IT-kostnader.

Hør gjerne hva Michael Marinoux, driftssjef i Holm Eiendom, har å si om kostnadsbesparelsene de opplevde etter samarbeidet med oss:

bildet viser en skjerm av analytiske data koblet til IT

Det er sånn det skal være!

"Det hjelper lite med gode systemer om du ikke også husker på brukerne. Bravo fokuserer på hele verdikjeden ved en leveranse, deriblant rask og god support. Som fagekspert er jeg opptatt av å finne løsninger som forenkler arbeidshverdagen til kundene våre, og sikre de mot eksterne trusler. IT skal være et arbeidsverktøy man jobber med og ikke mot.

I Bravo er det stort fokus på å finne de riktige personlighetene til teamet. Det sørger for faglig dyktighet og engasjement, og skaper en god nærhet til kundene. Vi stiller alltid opp med et smil."

Dan Flauring, seniorkonsulent i Bravo

Sånn gjennomføres projektet.

Fase 1: Grundig analyse av din IT-struktur og arbeidsmetodikk

Vårt IT-driftsprosjekt starter med en omfattende gjennomgang av din nåværende IT-struktur og arbeidsmetodikk. Gjennom workshops og grundige analyser identifiserer vi spesifikke IT-behov for din virksomhet.

Fase 2: Presentasjon av skreddersydd løsningsdesign

Basert på innsikten vi har fått, presenterer vi en skreddersydd løsning og en tydelig fremdriftsplan. Vi utformer en teknisk løsning som passer perfekt til dine unike krav og behov.

Fase 3: Sømløs overgang og opplæring for dine ansatte

Med vår ekspertise sikrer vi en sømløs migrering av din virksomhet til skyen, inkludert alle brukere. Vi tilbyr også opplæring for dine ansatte, slik at overgangen blir enkel og effektiv.

en kvinne står og viser en mann noe på en skjerm på et kontor. de smiler og har det fint sammen.

Priser.

Når du velger Microsoft 365-lisens, er det viktig å vurdere dine spesifikke behov og hvordan arbeidshverdagen til de ansatte i bedriften ser ut. Ved å gi forskjellige avdelinger eller stillinger forskjellige lisenser får du både utnyttet teknologien på best måte, men også lavest mulig IT-kostnader. Som kunde av oss hjelper vi deg selvsagt med å se over hvilke Microsoft-lisenser du har i dag for være sikre på at du ikke bruker unødvendig mye penger på lisenser.

Ønsker du å lese mer om de forskjellige lisensfamiliene kan du gjøre det her.
Les mer om priser på forskjellige Microsoft-lisenser og hva de forskjellige lisenspakkene innholder her.

Microsoft 365 logo 2022

Bravo 365 Frontline

For de av dine ansatte som trenger en Microsoft 365 Frontline-lisens.

Prisen inkluderer Frontline-lisens fra Microsoft, full drift, oppsett av e-postsignatur og full support for den ansatte.

105,-

bruker / måned

Microsoft 365 logo 2022

Bravo 365

For de av dine ansatte som trenger en Microsoft 365 Business Premium-lisens.

Prisen inkluderer Business Premium-lisens fra Microsoft, full drift, skybasert printerløsning, oppsett av e-postsignatur, evig backup og full support for den ansatte.

750,-

bruker / måned

Microsoft 365 logo 2022

Bravo 365 Enterprise

For de av dine ansatte som trenger en Microsoft 365 E3-lisens.

Prisen inkluderer E3-lisens fra Microsoft, full drift, skybasert printerløsning, oppsett av e-postsignatur, evig backup og full support for den ansatte.

950,-

bruker / måned

Trenger du en pålitelig IT-driftspartner?
Ta kontakt for en gratis konsultasjon.