Lydløsninger

God lyd gir gode vibber - og gode vibber selger.

Lyd kan gi glede, energi og en følelse av ro, men det kan også irritere og frustrere dersom det gjøres feil. Vi kommuniserer med lyd hver eneste dag. Len deg tilbake og tenk etter – hvor mye lyd har du blitt utsatt for i dag, både frivillig og ufrivillig? Helt fra vekkerklokka ringte i dag tidlig, til du kom deg på kontoret, har det mest sannsynlig ikke vært et stille øyeblikk.

Bli hørt og forstått i møter.

De fleste av oss har opparbeidet oss en god digital møtekultur, men har du egentlig god nok lyd og i din digitale arbeidshverdag?

«Hæ? Nå hørte jeg deg ikke. Kan du gjenta?» Slike utsagn er veldig vanlig i digitale møterom og det begrenser dessverre både effektiviteten, samspillet og kreativiteten. God lyd (og bilde selvfølgelig) i den hybride arbeidshverdagen er et must for en god arbeidsflyt.

Visste du at over én million nordmenn har hørselsutfordringer i ulik grad? Utfordringer med hørsel er usynlig og derfor ikke noe man ser, men det er noe mange bruker krefter på å kompensere for. Derfor er det viktig å legge til rette for et godt lydbilde på arbeidsplassen, slik at dine ansatte kan bruke energien på det som faktisk betyr noe.

Mann som filmer med kamera.

En god lydopplevelse hever produktet ditt.

Selv om vi liker å tenke at vi tar rasjonelle valg, baserer vi opptil 90 % av alle avgjørelser på følelser.

Mennesker bruker 0,146 sekunder på å oppfatte og tolke lyd. Før det har gått ett sekund har vi dermed gjort oss opp en mening. «Fikk jeg en god eller dårlig følelse? Vil jeg egentlig være i en butikk med så høy lyd?»

For deg som jobber i retail-bransjen er lyd en av de mest effektive måtene å skape positive følelser hos kunden. Lyd kommuniserer det vi ikke får sagt med ord, og styrker i tillegg merkevaren din.

Skreddersydde løsninger hos EY.

Midt i Oslogryta, med pulserende liv på alle kanter, har det historiske næringsbygget S7 blitt forvandlet til fremtidsrettede kontorer. EY disponerer de fire øverste etasjene, og i utformingen av de nye lokalene ble både de ansattes og kundenes opplevelse vektlagt. 

I tillegg til AV-utstyr og teknisk infrastuktur, leverte vi i Bravo blant annet komplette lydløsninger til EYs kantine og sosiale soner, og ISS sin restaurant, vinbar, takterrasse.

Bilde fra EYs kontor på stortorvet 7 i oslo. bildet går i blå lune farger og midt i rommet står et magnoliatre. det er noen enkeltplasser der man kan sitte med eget arbeid og litt lenger bort i høyre hjørne ser man et møterom.
Fotograf: Gatis Rozenfelds

Vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Vi tar dine behov på alvor og skjønner at det kan være vanskelig å se hvilke utfordringer og muligheter du har når du skal legge til rette for møterom, sosiale soner, en bar, en scene eller andre rom du har behov for å lydlegge.

En god høyttaler som spiller fint er viktig, og en trådløs mikrofon er kjekt å ha – men hva nytter det hvis systemet er komplekst og ingen egentlig klarer å ta det i bruk?

Med Bravo som partner kan dere være trygge på at høyttalere, mikrofoner, kilder, soner og alle de tekniske aspektene er skreddersydd til deres behov. Og kanskje enda viktigere: at vi tar brukernes behov og evner til vurdering når vi setter sammen en løsning for dere.

Hva sier du til en teknisk sterk og fleksibel løsning som oppleves like enkel å bruke som smarttelefonen din? Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Trenger du en pålitelig lyd-partner?

Ta kontakt for en gratis konsultasjon.