Lyd- og bildeløsninger for Høyskolen Kristianias campus Kvadraturen.

Siden 2013 har reisen mellom Bravo og Høyskolen Kristiania vært en historie om vekst, innovasjon og et sterkt partnerskap. For hver lyd- og bildeløsning levert, har vi sammen skapt et læringsmiljø som speiler fremtidens undervisning.

høyskolen kristiania atrium sosial sone projektor skjermløsning
I 2. etasje finner du et fantastisk atrium som fungerer som studieområde, lunsjområde og sosial sone avhengig når på dagen du er der

En Reise gjennom Tid: Fra Starten og inn i Fremtiden.

Høyskolen Kristiania har utviklet seg til å bli et sentralt navn i Bravos kundeportefølje. Fra de første prosjektene i 2013 til dagens omfattende installasjoner, har vår reise vært preget av en felles forpliktelse til utdanningens fremtid.

Hver løsning vi har levert, fra store auditorier til intime læringsrom, er et vitnesbyrd om vårt engasjement for å tilrettelegge for mangfoldige studentbehov. Henrik Gustavsen, leder for det tekniske teamet ved Høyskolen Kristiania, reflekterer over reisen:

"Ved hver vending har Bravo ikke bare møtt våre forventninger, men overgått dem. Deres evne til å se utover det åpenbare og foreslå løsninger som beriker våre læringsrom, har vært uvurderlig."
Kristiania logotype rød
Henrik Gustavsen
leder for det tekniske teamet ved Høyskolen Kristiania

Innovasjon i hvert rom.

I auditoriene og læringsrommene har Bravo’s innovasjoner gitt liv til undervisningen. Vi tenker spesielt på prosjektet med det aktive læringsrommet, hvor ti skjermer og en WolfVision visualiseringssystem har skapt en ny dimensjon i interaktiv læring.

Dette initiativet, som ble hyllet både internt og eksternt, illustrerer vårt engasjement for å levere skreddersydde løsninger som ikke bare er teknisk avanserte, men som også inspirerer og engasjerer.

Kristiania sosial sone skjerm

Alltid et skritt forran.

For Høyskolen Kristiania er det viktig å ligge i forkant av utviklingen. Vårt samarbeid har alltid vært fokusert på innovasjon og fremsyn. Gustavsen understreker dette:

«Bravos team har en unik evne til å forutse og tilpasse seg fremtidens teknologiske behov, noe som gjør dem til en uvurderlig partner i vår stadige streben etter forbedring.»

kristiania auditorium
I første etasje finner du det største auditoriet på campus Kvadraturen. Her har vi levert en prosjektorløsning med tilhørende skjermer for de som sitter litt lenger bak i salen. Vi har også levert lydløsningen.
undervisningssal på cmpus kvadraturen til høyskolen kristinia med prosjektorløsning
I auditoriet har en mengde ansatte forelesninger hver uke. Systemet er satt opp så at alle kan dele presentasjoner fra enhetene sine, uavhengig hva slags opreativsystem det har.

Et stabilt partnerskap bygget på tillit.

Vår forbindelse strekker seg utover teknologiske løsninger. Det handler om tillit, forståelse og et felles mål om å skape en bedre undervisningshverdag. Vi har stått sammen gjennom utfordringer og feiret suksesser, noe som har sementert vårt partnerskap som et av de mest betydningsfulle.

«Samarbeidet med Bravo er preget av enkelhet og forståelse. Uansett utfordring, er de bare en telefonsamtale unna med løsninger som virkelig fungerer,» avslutter Gustavsen.

Vi er utrolig stolte over å ha vært en del av Høyskolen Kristianias reise. Vi jobber daglig for å fortsette å levere innovative løsninger som ikke bare møter dagens behov, men også imøtekommer morgendagens utfordringer for både ansatte og studenter.

Vi ser frem til mange flere år med samarbeid, nye utfordringer og muligheter til å gjøre en forskjell i utdanningssektoren sammen med Kristiania. 

Dette er noe av det vi har levert til Høyskolen Kristiania.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Les mer om Kristiania her

Ønsker du en prat om audiovisuelle løsninger for din bedrift? Ta kontakt her for en hyggelig kaffeprat om hva vi kan hjelpe deg med.  

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?