Artikler

Bravo er Neowits Partner of the Year 2023!

Vi er utrolig stolte av å ha blitt utnevnt til Neowit partner of the year 2023. I løpet av de siste årene har vi hjulpet alt fra SMB’er til store eiendomsselskap med å ta i bruk digitale løsninger for å øke datagrunnlaget rundt arbeidshverdagen, slik at man kan omstrukturere driften basert på reell innsikt.
et bilde med bravo-logoen og partner-logoen for 2023. i bakgrunnen ser man en isometrisk grønn sky som skal symbolisere skyløsninger/IoT

Neowit – ledende innen digital eiendomsforvaltning

Neowit er ledende innen digital eiendomsforvaltning, og tilbyr en innovativ plattform som gjør det enkelt å administrere bygg, ressurser og miljøparametere. De forbedrer effektiviteten og funksjonaliteten i bygg ved å kombinere audiovisuelle- og IoT-løsninger. Sammen med Neowit har vi blant annet hjulpet våre kunder med å fjerne utfordringer rundt ghost bookings, nå sine ESG-mål knyttet til bærekraft, effektivisere plassutnyttelse i lokalene og redusere tiden og ressursene som kreves for å administrere eiendommer.

«Eksepsjonellt engasjement og teknisk kompetanse»

«Vi velger våre partnere med omhu, og det er med glede vi utpeker Bravo som «Partner of the Year» for 2023. Dette valget reflekterer deres eksepsjonelle engasjement og høye tekniske kompetanse. Bravo har demonstrert en imponerende evne til å levere høykvalitetsprosjekter og har en grundig forståelse for teknisk infrastruktur og sensorikk-integrasjon. De viser også en enestående evne til å møte og forstå kundenes behov. Vi ser frem til et fortsatt samarbeid i 2024″ sier Patrick Edwards, CEO i Neowit.

lars brenden og patrick fra neowit står sammen på et kontor. lars holder en pokal som han har fått for at bravo er blitt utnevnt som neowits partner of the year
Rett før jul fikk vi et hygelig overaskelsesbesøk fra Henrik Andersen, salgsdirektør i Neowit, som ønsket å dele ut partnerprisen. Her sammen med salgssjef i Bravo, Lars Brenden.

«Dette er utrolig gøy. Ikke bare selve anerkjennelsen, men å få høre at Neowit syns vi evner å levere en totalpakke basert på kundenes situasjon og behov – uavhengig hvor store eller små de er. Det er det vi jobber for hver dag» forteller Bravos salgssjef Lars Brenden.

Eiendomsforvaltning i en teknologidrevet og bærekraftig fremtid

I en stadig mer teknologidrevet og bærekraftig verden blir løsninger som effektiv eiendomsforvaltning avgjørende for bedrifter som ønsker å ligge i forkant. Ved å integrere sensorikk, dataanalyse og intelligent styring gir slike løsninger bedrifter muligheten til å optimalisere bruken av sine bygg og ressurser. Dette ikke bare reduserer kostnader, men hjelper også med å redusere miljøpåvirkningen og forbedre den generelle arbeidsplassen. I en tid der behovet for effektiv ressursbruk og bærekraftig drift er viktigere enn noensinne, er tilnærmingen til eiendomsforvaltning en nødvendig komponent for en bedre fremtid. Samarbeidet mellom oss og leverandører som Neowit styrker denne innsatsen ved å kombinere vår ekspertise og erfaring med innovative teknologiske verktøy som gir konkurransedyktige fordeler til våre kunder.

Les mer om Neowit her.

et bilde om viser at bravo vant partner of the year fra neowit i 2023

FAQ

Digital eiendomsforvaltning refererer til bruk av teknologi og digitale verktøy for å effektivt administrere og optimalisere driften av eiendommer. Dette inkluderer å samle inn data fra sensorer og enheter for å forbedre energieffektivitet, plassutnyttelse og den generelle brukeropplevelsen i bygninger.
Ved å bruke digital eiendomsforvaltning kan man få bedre innsikt i bruken av ressurser som strøm, vann og plass, noe som gjør det mulig å identifisere ineffektiviteter og redusere unødvendige kostnader.
ESG-mål refererer til en bedrifts målsettinger knyttet til miljømessig bærekraft, samfunnsansvar og god styring. Dette inkluderer tiltak for å redusere miljøpåvirkningen, fremme mangfold og inkludering og sikre ansvarlig selskapsstyring.
Bravo implementerer teknologiske løsninger som bidrar til å oppnå ESG-mål. Dette inkluderer bærekraftige energiløsninger, miljøvennlige bygningsdriftspraksiser og ressursoptimalisering.
Samarbeidet med Bravo gir deg tilgang til ekspertise innen digital eiendomsforvaltning og en partner som forstår dine unike behov. Vi hjelper deg med å implementere skreddersydde løsninger som forbedrer effektiviteten, reduserer kostnader og styrker bærekraften i din eiendomsportefølje.
Del gjerne:

Flere imponerende enkle artikler

Vi gjør de digitale stegene for deg - imponerende enkelt!