Artikler

På utkikk etter en ny IT-partner?

I anledning alle hjerters dag, eller valentines om du vil, så spør vi deg: Er du i beit etter en IT-partner? En speed date tar to minutter, og det er ca. like kort tid det tar å lese disse fem grunnene som overbeviser deg om hvorfor du burde ta en date nummer to med Bravo. Kanskje vi er en «match made in heaven»?
Illustrasjon i blått, grønt og rosa som viser to pc-skjermer med hjerter på skjermene. IT-partner.

Vi går rett på sak: Her er fem punkter som forklarer hvem vi er, men også hva du burde se etter dersom du skal skaffe deg en IT-partner.

🫶1. Dine behov er vår prioritet

Vi er ganske gode lyttere, om vi får si det selv. Vi er mer opptatt av å finne og kartlegge dine ønsker og drømmer, enn å tre en ferdig løsning ned over hodet ditt. Du er den som vet hva du trenger, og vi ser hva du kanskje ikke har tenkt på enda. På den måten kan vi i Bravo tilføre det lille ekstra – the cherry on top – til løsningen din.

The orange peel theory? Vi hadde bestått den.

💚2. En IT-partner – ikke bare en fling

Et livslangt forhold er en commitment, og det er vi fullstendig klar over. Derfor er vi en partner så lenge du trenger det. Jo lengre man jobber sammen, jo bedre lærer man hverandre og kjenne, og til slutt kan man jo nesten fullføre hverandres… setninger!

Vi vil støtte deg, svare på alle dine spørsmål og forebygge eventuelle hinder i veien. Proaktivitet og tett oppfølging er noe vi setter høyt.

🍏3. IT -og AV-kompetanse på ett sted

I tillegg til å være en IT-partner leverer vi audiovisuelle løsninger. AV var faktisk det vi i Bravo startet med og det har en helt spesiell plass i hjertet vårt. Vi mener IT og AV spiller på lag, og har man en partner som mestrer begge fagfelt, er det bare fantasien som setter grenser.

Gode møteromsløsninger er en stor del av den hybride arbeidshverdagen, og har du ikke en god løsning her, har ikke arbeidsflyten og kreativiteten en bølge å surfe på. Informasjonsformidling med digital signage og lyd kan man gjøre på utrolig mange kreative og spennende måter – meeen siden vi lovte at denne artikkelen skulle være veldig rask å lese gjennom må vi henvise til informasjon du kan konsumere når du har tid:

Bravo sine lyd -og bildeløsninger kan du ta et dypdykk i her.

💎4. Sertifisert Microsoft Solutions Partner

Å være en sertifisert Microsoft Solutions Partner er noe av det første du bør se etter hos en IT-partner. Det finnes mange IT-leverandører der ute, og har de ikke sertifisering er det et red flag.

Vi i Bravo kan stolt veive med vårt grønne flagg! Vi har demonstrert dybdekompetanse innenfor Microsofts plattform og teknologiøkosystem, og har gjennomgått omfattende trening, akkreditering og evaluering for å sikre at vi kan tilby de beste og mest innovative løsningene som bygger på teknologien til Microsoft.

Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å øke din produktivitet, ved å minimere nedetid og forstyrrelser i din arbeidsflyt. Med løsningene i det vi kaller «Bravo 365» gir vi deg tilgang til alle de nye funksjonene og verktøyene som hjelper deg å jobbe smartere – ikke hardere. Tenk på oss som din personlige guide i Microsoft-universet. Alltid klar til å hjelpe deg med å utnytte teknologien til å oppnå dine forretningsmål.

💰5. Økonomisk å være to

Dette punktet holder vi kort og godt:

Samfunnet er bygd opp rundt par, og rent økonomisk vil det lønne seg å skaffe seg en partner på IT.

For eksempel gikk Michael fra Holm Eiendom fra en halv million i IT-kostnader, til en brøkdel av summen i dag.

PS! Emosjonelt er det jo også ganske ålreit å ha en fagperson tilgjengelig for spørsmål, support og drift på IT, slik at du kan blomstre på det du er god på.

Hva sier du – vil du bli vår partner in crime? Eller vent, ingen crime takk. Hva sier du til en hyggelig kaffeprat? Gi oss litt informasjon om deg selv, så lover vi å ringe før det har gått tre dager:

Del gjerne:

Flere imponerende enkle artikler

Vi gjør de digitale stegene for deg - imponerende enkelt!