Lyd & bilde

Teknologi som lar deg overvåke og drifte bygget – det er smart det!

Det blir stadig vanligere med hybride arbeidsplasser – en kombinasjon av arbeidsplass i kontorlokalene og hjemmekontor, eller som konsulent ute hos kunde. Mange virksomheter tenker derfor nytt rundt kontorareal og antall arbeidsplasser som de til enhver tid trenger. Med hjelp av våre sensortjenester kan du ta datadrevne valg basert på reell bruk – uten å måtte synse eller gjette.

På en smart arbeidsplass er sensorer koblet sammen i smarte systemer, som overvåker og styrer alt fra temperatur og inneklima, booking av arbeidsplasser og møterom til gjesteregistrering og renhold etter behov. 

Kort sagt en friskere og triveligere arbeidsplass.

Digital skilting

Digital signage, eller digital skilting, viser til informasjonsskjermer som bruker teknologier som LCD, LED og projeksjon.

Streaming

Uansett hvilken bransje du jobber i, er streaming aktuelt. Enten du skal holde et webinar, en presentasjon, en konsert eller forelesning.

Lydløsninger

Med Bravo som partner kan dere være trygge på at høyttalere, mikrofoner, kilder, soner og alle de tekniske aspektene er skreddersydd til deres behov.

Ønsker du kostnadsfri befaring eller har andre spørsmål knyttet til smartbygg?

Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan gode smartbyggløsninger er en god investering – for både business og ansatte. Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!