Bravo og Airthings sikrer arbeidsplasser sunt inneklima

Bravo har i lang tid jobbet med å optimalisere arbeidsplasser hva gjelder alt fra digitalisering og skytjenester til IT og AV infrastruktur. Med Airthings får vi også sikret bedrifter et bedre inneklima.

Ny teknologi har tatt arbeidsplasser inn i fremtiden. Vi utvikler oss, og det samme gjør bygningene vi jobber i. Smarte hjem og smarte bygg har vært en snakkis lenge, og Bravo Spaces er et knalleksempel på nettopp dette. Her får du en komplett pakke som sikrer bedriften sensorikk som skaper bedre utnyttelse av arbeidsplassen, tilgang til data som gir bedre beslutningsgrunnlag for strategiske avgjørelser og enda bedre brukeropplevelser.

Sammen med Airthings sørger vi også for at Bravo Spaces skaper et sunt inneklima med lave radonnivåer, rett temperatur, luftfuktighet og trykk.

Hva er Airthings?

Airthings har utviklet den eneste batteridrevne multisensoren i verden, som har kapasitet til å måle syv punkter i en og samme sensor:

  1. Radon
  2. TVOC
  3. CO2
  4. Temperatur
  5. Luftfuktighet
  6. Trykk
  7. Lys

 

Airthings tar målinger gjennom hele året, og man kan enkelt ta ut rapporter fortløpende for periodene man selv ønsker. Dette sørger for et langsiktig løp som enkelt kan bidra til å forbedre inneklimaet på arbeidsplassen, og dermed også bedre jobbhverdagen til ansatte i alle typer yrker. Installasjonen av Airthings er enkel å gjennomføre, og etter kun en uke vil du kunne begynne å ta ut målinger og rapporter, slik at du kan sette i gang med nødvendige tiltak for å løfte inneklimaet.

Gir deg oversikt og kontroll over inneklimaet

I snitt tilbringer vi 90% av tiden vår innendørs. Da sier det seg selv at et sunt inneklima er viktig på arbeidsplassen. Et godt inneklima merkes på de ansatte, men det merkes spesielt godt om det er fravær av det. Luftkvaliteten inne kan fort bli fra fem til hundre ganger dårligere enn utendørs, og dårlig luftkvalitet er en vesentlig bidragsyter til økt sykefravær, lav produktivitet, og nedsatt læringsevne. Et dårlig inneklima vil også kunne føre til mange fysiske og psykiske plager hos de ansatte, blant annet høyere forekomst av plager relatert til allergi, tørre øyne, tunge hoder og generell nedstemthet. Dette skaper ikke akkurat noen god grobunn for effektive arbeidsdager!

Man må heller ikke glemme hvor viktig høy luftkvalitet og utskifting av luft er for smittevern. Bakterier og virus sprer seg raskt, og dersom det ikke er tilstrekkelig sirkulasjon og tilgang på ren luft, vil man risikere alles helse. I Norge har vi et kaldt klima med tørr luft mange steder. Kombinerer du dette med høye CO2-verdier, kan dette også være pådrivende for økt smitte i bedrifter, på skoler eller i barnehager. AirThings måler luftkvaliteten og gir deg muligheten til å iverksette tiltak om nødvendig.

Klimavennlig klimastyring

Bygninger står for 40% av verdens energiforbruk. Airtight er en del av Airthings, og jobber spesielt med å utvikle sensorteknologi som er siktet på å redusere energitap i bygninger. Ved å bruke Airtight sammen med Airthings, kan systemet bruke data om luftkvaliteten i dine lokaler, og optimalisere ventilasjon- og strømforbruk slik at du ikke bruker unødvendig mye ressurser når bygget ikke er i bruk.

Det blir ikke enklere enn Airthings

Det har altså aldri vært enklere å skape et sunt inneklima. Du får oversikt over alle enhetene dine via Airthings’ Dashboard, gjennom app, eller ved å koble systemet opp mot ditt eget ved hjelp av Airthings’ API. Dataen Airthings sine sensorer henter fra luften i et rom kan du enkelt integrere i eksempelvis digitale skilt eller møtebookingpaneler, og på denne måten kan informasjonen være lett tilgjengelig for alle.

Er du nysgjerrig på Airthings? Kom innom våre lokaler og opplev systemet live. Vi har det selvfølgelig installert i alle rom! Bravo bistår også med rådgivning og installasjon av Airthings i dine lokaler. Dette kan du få i form av en abonnementstjeneste, som gjør det hele imponerende enkelt. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller for å bare se nærmere på mulighetene vi kan sette i stand for deg.

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-, eller andre lignende AV-løsninger?