Smartbygg

Morgendagens medarbeidere er her nå - er din virksomhet klar?

Har du lagt til rette for en sømløs og brukervennlig arbeidsdag? Effektiv arbeidsflyt og god samhandling, uansett hvor du er, er en del av den digitale hverdagen. Krevende tenker du? Enkelt tenker vi.

Du trenger en optimal digital infrastruktur, tilpasset din virksomhet, og slik du jobber. Bravo leverer hele den digitale infrastrukturen – alt av IT- og AV-utstyr, som en driftet tjeneste. Og når ting stopper opp er vi der og løser det.

En mer engasjerende og brukervennlig arbeidsdag er en stor avlasting for virksomheten, og til en fast, forutsigbar månedspris.

Besøksregistrering

Når dere får besøk til kontoret, hvordan håndterer virksomheten gjester som ankommer? Er de overlatt til seg selv og tilfeldigheter, eller registrerer de seg enkelt på en skjerm, slik at du blir varslet og kan ta de godt i mot?

Nettverk

Riktig nettverksvalg er viktig for at den digitale infrastrukturen din skal fungere optimalt. Vi skreddersyr alltid våre nettverkstjenester etter dine behov.

Sensorløsninger

Med sensorer kan du enkelt optimalisere energibruk, romløsninger, produktivitet, luftkvalitet og renhold på arbeidsplassen – bare for å nevne noe.
Vil du oppdage hvilke muligheter din virksomhet har?
Vi viser gjerne, og forteller deg hvordan en god digital infrastruktur er en god investering – for både business og ansatte. Stor eller liten, vi har løsningene – ta kontakt og finn ut mer!