Effektiv samhandling

Optimaliser virksomheten din med skreddersydd IT-drift.

Optimaliser din virksomhets konkurransekraft med Bravo som din dedikerte IT-driftspartner. 

Vi er spesialister på Microsoft 365-tjenester og skreddersyr løsninger for å styrke din moderne arbeidsplass. Ved å forstå dine unike behov, implementerer vi brukervennlige og kostnadseffektive løsninger som gir deg en effektiv, sømløs og sikker arbeidsdag, uansett om du sitter på kontoret eller jobber fra ditt favorittcafé.

Vi tar hånd om alt fra nødvendig maskinvare til sikre og pålitelige nettverksløsninger. Enten det er arbeidsstasjoner, print-løsninger eller trådløse nettverk, sørger vi for å levere toppmoderne utstyr som passer din virksomhet perfekt. Trenger du en skreddersydd WiFi-løsning med høy sikkerhet på det interne nettet eller gjestenett med selvregistrering? Vi tilpasser løsningene etter dine behov, uansett størrelse på din bedrift.

Våre tjenester har faste månedlige priser der full support alltid er inkludert. 

La oss være din IT-driftspartner, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Sosiale soner

Sosiale soner spiller en betydelig rolle på arbeidsplassen, og de gir oss muligheten til å skape luftlommer i en hektisk hverdag.

Microsoft 365

La oss ta ansvaret for den daglige IT-driften, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – din egen virksomhets suksess.

Møterom

Når kundene våre går inn i et møterom skal de kunne stole på at alt fungerer. Uten å måtte bruke 10 minutter av møtetiden på å finne ut hvordan de skal starte.

"Sindre i Bravo er min go-to-guy på alt innenfor IT og AV-drift. Om jeg ikke er helt sikker på hva jeg trenger, så løper Sindre ned alle dører hos Bravo for å finne riktig løsning. Jeg er alltid trygg på at jeg får den beste prisen, raskeste leveringen og rette produktene når jeg kontakter Bravo. Bravo er på kort tid blitt vår foretrukne leverandør av ALT!"

Er du sikker på at du har den beste IT-løsningen for dine behov?
Ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen.