Hjemmekontor, videokonferanse og bærekraft

Hjemmekontor

Ny teknologi og moderne arbeidsgivere har bidratt til å gjøre hjemmekontoret mer produktivt. Ansatte trenger ikke å reise til arbeidsplassen sin, og sparer dermed verdifull tid på reisevei. I tillegg har teknologien gjort det mulig for veldig mange å være mer effektive hjemme enn på kontoret. Et arbeidsmiljø er viktig for mange, og ved hjelp av nye løsninger kan man kommunisere ansikt til ansikt med kolleger som sitter andre steder i landet eller verden. Man kan bruke kroppsspråket sitt, le, diskutere og dele skjermer. Man kan ha kundemøter, teammøter eller møte med leverandører.
Bravo leverer alt til den digitale arbeidsplassen, og kan levere gode løsninger for hjemmekontor.

Si fra til oss dersom dere mangler noe for optimale hjemmekontor, så skal vi gjøre alt vi kan for hjelpe dere raskt og effektivt.

Kontakt oss dersom du ønsker en gratis og uforpliktende gjennomgang med en av våre dyktige rådgivere!

Videokonferanse og samhandling

Vi lever i en tid der teknologi kan hjelpe oss på mange områder, og de siste årene har mange bransjer opplevd en digital transformasjon på arbeidsplassen. Teknologi muliggjør samhandling på hele kloden uten at vi behøver å reise. I tillegg har det grønne skiftet satt fokus på mindre utslipp av klimagasser, som har bidratt til at videokonferanser har blitt veldig populært.

Mulighetene er mange, og det er lett å gå seg bort i jungelen av samhandlingsplattformer som skal sørge for at man kan kommunisere med alle andre. Bravo kan veilede, levere, installere og drifte en optimal løsning tilpasset din bedrift.

Les også: 3 tips til å øke kvaliteten på videomøter!

Et møterom er ikke bare et møterom

Utviklingen går raskt. Mange har en digital møteromsløsning i dag, men flertallet av løsningene der ute fungerer langt fra optimalt. Allerede etter få år er det fare for at teknologi blir utdatert og at man bruker unødvendig og kostbar tid til å koble seg opp. De siste årene har det kommet gode løsninger som fungerer svært godt, og det trenger ikke å koste all verden heller. Det er mange faktorer som spiller inn for et optimalt møterom. Lyd, bilde, skjermdeling, samhandling og estetikk er noen. Bravo har lang erfaring med rådgivning og prosjektering av møterom, videokonferanse og samhandling. Se ulike møteromsløsninger her!

Vårt mål er at kundene våre skal få en optimal løsning for hvert enkelt behov.

Bærekraft

I Bravo bryr vi oss om miljøet. Hele vår forretningsmodell er utformet med bærekraft i tankene, og vi gjør vårt ytterste for å påvirke miljøet minst mulig negativt. Vi ønsker å levere bærekraftige løsninger til våre kunder, slik at vårt totale avtrykk er positivt. Vi saumfarer markedet hver dag for å finne brukervennlige, miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger. Bravo tilbyr også demontering, bortkjøring og resirkulering av gammel teknologi, i tillegg til at vi har fokus på gjenbruk der det er hensiktsmessig.

Det skal være imponerende enkelt å samarbeide med Bravo.

Kontakt oss for å høre om mulighetene!

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre møterom-,
eller andre lignende AV-løsninger?