Endelig klart for lansering av Windows 11!

ISO 9001 er den mest anerkjente kvalitetsstyringssystemstandarden på internasjonal basis. Sertifiseringen gir spesifikke krav som forbedrer bedrifters evne til å konsekvent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens krav, står det på DNV sine sider.

Windows 11 skal erstatte Windows 10 og vil komme forhåndsinstallert på alle nye datamaskiner fra oktober av. Men fortvil ikke, du trenger ikke kjøpe en ny PC for å få Windows 11. Så lenge PC`en din i dag kjører Windows 10, og møter minimumskravene til operativsystemet, kan du oppgradere til Windows 11 helt gratis. Les mer om det her. Er du kunde hos oss hjelper vi deg gjerne med å finne ut om hvordan du kan oppgradere. Bare ta kontakt med vår supportavdeling så vil de bistå deg med dette og en eventuell oppgradering om du ønsker det.

Operativsystemet har i denne oppgraderingen etter vår mening fått et helt nytt og forbedret utseendet. Vinduene har fått avrundede kanter, oppgavelinjen er blitt midtstilt og Start-menyen har fått et nytt utseendet.

Vi på IT har fått tjuvstarte og allerede fått testet Windows 11 litt. Vi gleder oss til utrullingen og opplever OS-et som stabilt og funksjonelt. Her er de endringene vi har merket oss og som vi liker best så langt:

Andre kule ting som kommer i Windows 11

I tillegg til at det er mye nytt i Windows 11, vil også mange gamle apper oppdateres med et nytt og forbedret utseendet samt nye og flere funksjoner. Dette gjelder blant annet i apper som Utklippsverktøy, Paint og i Bilder-appen.

Del gjerne:

Vi gjør de digitale stegene for deg –
imponerende enkelt!