Smarte og iøynefallende løsninger fra ISE 2022

ISO 9001 er den mest anerkjente kvalitetsstyringssystemstandarden på internasjonal basis. Sertifiseringen gir spesifikke krav som forbedrer bedrifters evne til å konsekvent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens krav, står det på DNV sine sider.

Vi i Bravo mener det har en nytteverdi for kundene i form av at de får en dypere innsikt i mulighetene AV-verden tilbyr. I tillegg inspirasjon til hvordan man ved hjelp av audiovisuelle løsninger kan skape en enda bedre kundeopplevelse. Vi har fått oppleve mange gode visninger med blant annet Samsung, LG, Sennheiser og Crestron.

Lyd

Innenfor lyd mener vi leverandøren Sennheiser utmerker seg. Leverandørens systemer passer kanskje spesielt godt til universitet- og utdanningsinstitusjoner. Høyskolen Kristiania, som har vært en trofast kunde av Bravo i mange år bruker Sennheiser i dag og har gode erfaringer med systemet. NTNU er også en kunde av Sennheiser.

På en utdanningsinstitusjon med utallige undervisningsrom med mikrofoner og mygg, hender det at det kan oppstå utfordringer knyttet til bruken. Vi opplever at teknisk ansvarlig hos kunder stadig mottar forespørsler knyttet til utstyr som ikke er på plass, ikke virker eller simpelthen er tom for strøm. Det er dette  Sennheiser har en løsning på.

Et dashboard gir deg som har ansvaret for det tekniske utstyret full oversikt over alle mikrofoner på bygget. Dashboardet gir deg innsikt i om mikrofonen er satt tilbake etter bruk, om det er lite strøm og om personen bare har mutet seg selv ved et uhell. Løsningen effektiviserer hverdagen til teknisk ansvarlig ved at alt kan styres fra dashboardet, slik at man slipper å gå hele veien til klasserommet for å bistå. I tillegg effektiviserer det undervisningen. Fordi man ikke må vente på hjelp og unngår dermed at forelesninger blir kortet ned på grunn av tekniske utfordringer med lyden i rommet.

Digital signage

Løsningene vi fikk presentert hos LG er både smarte og innovative. Noe vi tok med oss fra visningen var presentasjon av LGs LED-skjerm. Mange virksomheter med infoskjermer er ikke bevisst på strømforbruket. Flere sender et svart bildet til skjerm i god tro om at strømforbruket minskes. Sånn er det dessverre ikke. Skjermen vil bruke like mye strøm, som ikke er spesielt kostnadsbesparende. Noen tar også ut strømkabelen. Store LED-skjermer vil bruke en god stund på å starte opp igjen, med andre ord ikke veldig effektivt. Skjermen vi ble vist bruker kun 0,5 watt strøm når den er i dvale. Med andre ord både kostnadsbesparende og effektivt.

En annen kul signage løsning vi fikk se var en automatisk dør satt sammen av fire transparente OLED skjermer, hvor du kan ha akkurat det innholdet du ønsker deg. Løsningen passer for virksomheter som vil skape en wow-effekt hos kunder. Virksomheter med et tydelig konsept, en råd tråd med fokus på detaljer.

Skjermer

Vi kan ikke snakke om ISE og audiovisuelle løsninger uten å nevne Samsungs The Wall. Skjermene er bygget på microLED teknologi. Det innebærer millioner av selvutløsende lysdioder, som resulterer i eksemplarisk lysstyrke og kontrast. Med sin BlackSeal-teknologi skapes det ikke bare en dypere kontrast i bilde, men beskytter også mot støt og støv i følge Samsung.

Potensialet til The Wall er uendelig. Grunnen er at man kan skreddersy og tilpasse størrelsen, utformingen og proporsjonene fordi løsningen er modulbasert. Det gjør at en hvilken som helst virksomhet, stor eller liten kan bruke The Wall til å skape en wow-effekt hos kunder. Enten du vil bruke The Wall som en vanlig skjerm eller til digital skilting.

Under messen var denne installasjonen kanskje en av de mest iøynefallende og det er ingen tvil om at skjermen skapte en wow-effekt hos mange innenfor vår bransje, og hos kundene vi hadde med oss. Vi i Bravo har ikke installert skjermer fra The Wall serien enda, men gleder oss til det skjer slik at vi sammen med kunden kan skreddersy en løsning tilpasset omgivelsene og ønsket bruk.

Del gjerne:

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet. Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!