Teams room system

Microsoft Teams

Arbeidsflyt og samhandling har etter hvert blitt et viktig fokusområde i næringslivet, både offentlig og privat. Microsoft Teams har foreløpig vært en stor suksess og har kommet langt i å fasilitere for god og effektiv kommunikasjon og samhandling i virksomheter verden over.

Teams fungerer som en digital HUB for alle personer i organisasjonen, innhold og ikke minst mange gode applikasjoner som din organisasjon behøver for å bli mer involvert, engasjert og effektiv.

Mange har ytret sin bekymring over at Skype for business skal fases ut og at den nye skumle samhandlingsløsningen, Microsoft Teams, skal ta over stafettpinnen. Det er imidlertid ingen grunn til å fortvile. De eneste som har noe å frykte her, er tradisjonelle proprietære videosystemer som ikke evner å tilpasse seg utviklingen. At Teams er kommet for å bli, det er en påstand vi står helt og fullt inne for.

En viktig del av Microsoft Teams er videosamhandling med lyd og video i HD, og for å integrere videomøterom inn i arbeidsflyten og samhandlingen fra Teams, så er det etter hvert noen leverandører som kan levere det vi kaller for Skype- og Teams Room Systems. Det er selvfølgelig også mulig å benytte seg av tradisjonelle videosystemer, men da med varierende former av gateways som ofte ikke er gratis.

Thinksmart HUB 500 fra Lenovo

Et av produktene som løser dette på en ypperlig måte, er Thinksmart HUB 500 fra Lenovo. Enheten består av en liten PC med fastmontert touchskjerm i antireflekterende finish som kan roteres 360 grader. Brukergrensesnittet er veldig enkelt og brukerterskelen er såpass lav at de aller fleste i bedriften intuitivt vil kunne ta enheten i bruk uten videre opplæring. Videomøtet startes med et enkelt fingertrykk og det lett å dele innhold.

Produktet har to innebygde mikrofoner i tillegg til en høyttaler i basen som fungerer utmerket i seg selv. Muligheten for å koble til ekstra mikrofoner, gjør at denne løsningen egner seg fint i alt fra små møterom og «huddle rooms» til store møterom. Det er også tilkoblingsmuligheter som muliggjør både én og toskjermsløsning.

Dette produktet er rett og slett perfekt for bedrifter som baserer samhandlingen sin på Skype eller Teams og har fokus på gode videomøter.

 

Del gjerne:

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet. Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!