Hva er en Microsoft Solutions Partner?

Å være en Microsoft Solutions Partner betyr at vi har demonstrert dybdekompetanse innenfor Microsofts plattform og teknologiøkosystem. Vi har gjennomgått omfattende trening, akkreditering og evaluering for å sikre at vi kan tilby de beste og mest innovative løsningene som bygger på Microsofts teknologier. Microsoft gir denne type sertifiseringer for at det skal bli enklere for deg å vite hvilke IT-leverandører som har løsninger som har ført til kundesuksess.

Hva kreves for å bli en Microsoft Solutions Partner?

For å bli en Microsoft Solutions Partner for Modern Work kreves at man demonstrerer sin brede evne til å hjelpe kunder med å øke produktiviteten og gjøre overgangen til hybrid arbeid ved å bruke Microsoft 365 enkel.

tre menn som sitter på ett kontor og snakker og har det fint sammen
Den fantastiske supportgjengen vår!

Fordelene for våre kunder

For oss er parnerskapet innenfor Modern Work med Microsoft bare begynnelsen. Vi i Bravo jobber kontinuerlig med læring og innovasjon for å kunne gi kundene våre best mulig IT-drift. Vi vil også benytte anledningen til å takke hele Bravo Norge-teamet for deres harde arbeid, og selvfølgelig til våre kunder. Vi gleder oss til veien videre med dere!

Vil du ta en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg med IT? Trykk her.

Les mer om Microsoft Solutions Partner for Modern Work her.