AV IT ISE

Vi tok en prat med teknikerne i Bravo!

ISO 9001 er den mest anerkjente kvalitetsstyringssystemstandarden på internasjonal basis. Sertifiseringen gir spesifikke krav som forbedrer bedrifters evne til å konsekvent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens krav, står det på DNV sine sider.

Gutta sitter på en restaurant på det gigantiske messeområdet på Fira Barcelona Grand Via. Det er lunsjpause, som er en hellig halvtime for dem. Jeg er så heldig å få stille noen spørsmål, selv om gutta har lunsjpause.

Hvilken stilling har dere i Bravo?

– Vi begge jobber som senior AV-teknikere. Vi begynte vel i 2014 og har nå jobbet i Bravo i syv og et halvt år.

Hva syns dere om å bli invitert med på ISE?

– Det er veldig gøy. Det er interessant å se hva de ulike leverandørene legger vekt på. Hva som er nytt på markedet, og hva leverandørene gjør for å skape en wow-effekt for besøkende som oss da. I tillegg lærer vi mye nytt ved å være med kundene våres på visninger. På visningen vi nå var på med Samsung, er det veldig målrettet mot kundene. Det er et perspektiv vi ikke nødvendigvis alltid er like bevisst på. Vår oppgave er jo først og fremst å montere installasjoner som skal virke. Her på messa får vi dypere innsikt i hvilke funksjoner og verdien produktene har for kundene vi er hos.

Lærer dere noe her, som kan tas med videre i arbeidet ute hos kunder?

– Vi kan svare bedre på flere spørsmål og komme med flere innspill når vi er ute hos kundene. Fordi vi vet om funksjonene og hvilke forventning kunden har til produktet.

«Vi får innsikt i bredden i funksjonene produktet vi installerer tilbyr»

Både Anders og Frode er opptatt av at de kjenner de fleste produktene fra før, men ved å være med på visninger med ulike leverandører styrker de dybdekunnskapen om de enkelte produktene.

Hvilke fordeler er det for dere ved å delta på ISE?

– Først og fremst å bli bedre kjent med kundene våre, og bli kjent med ansiktene bak produktene vi kjøper inn i Bravo. Vi får muligheten til å være sosiale på en annen måte, enn når vi er ute på oppdrag. Det er en fordel. Vi møtes i en helt annet setting enn det vi er vant med og det er veldig fint.

Er det noe annet dere vil trekke frem?

– Ja. Vi setter veldig stor pris på at kollegaer fra ulike avdelinger tas med på tur. Mye faglig inspirasjon er vel og bra, men det sosiale aspektet er vel så viktig. Turer som dette bidrar til å øke tillit og samarbeid på tvers av avdelingene. I tillegg til at avstanden mellom gulv og topp blir minsket, og det gjør terskelen lavere for å si fra hvis det er noe vi opplever som ugreit eller komme med forslag til nye løsninger for eksempel. Alle blir inkludert.

Hva er den kuleste nyheten du har sett her i dag?

– Biamp Parlé VBC 2500 Conferencing Video Bar. Dette var et produkt som imponerte litt. Ganske utrolig noise-cancelling som fjernet all annen støy slik at man kun hørte klar tale. Magne Riise fra Scandec viste oss dette produktet. Veldig hyggelig runde han hadde med oss, sammen med Geir og Daniel fra Fotophono. Trykk her for å lese mer om produktet.

– Av våre leverandører var det vel FirstAudio som tok best vare på oss. Veldig hyggelig ansatte der, som skjønner behovene til Bravo!

Klikk her hvis du vil lese mer om hvilke produkter som skilte seg ut under ISE 2022.

Del gjerne:

Har du spørsmål knyttet til produkter eller trenger rådgivning innenfor IT- og AV?