Bravo smykker EYs nye kontorer med skreddersydd digital infrastruktur.

– De som besøker oss sier det må være Norges flotteste kontor. Interiøret har wow-faktor, og samtidig er det hjemmekoselig. Alt av skjermer og lydløsninger fra Bravo er sømløst integrert, og besøkende blir overrasket over raskt de kommer på nett og hvor effektive møtene er, sier Daniela Milosevska Hamborg, Associated Partner i EY.

Midt i Oslogryta, med pulserende liv på alle kanter, har det historiske næringsbygget S7 blitt forvandlet til fremtidsrettede kontorer. EY disponerer de fire øverste etasjene, og i utformingen av de nye lokalene ble både de ansattes og kundenes opplevelse vektlagt. Vi i Bravo har levert audiovisuelle løsninger samt teknisk infrastruktur.

bildet viser et åpent kontorlandskap med masse planter og et samhandlingsrom med en skjerm
Bilde fra EYs kontor på stortorvet 7 i oslo. bildet går i blå lune farger og midt i rommet står et magnoliatre. det er noen enkeltplasser der man kan sitte med eget arbeid og litt lenger bort i høyre hjørne ser man et møterom.
konferanserom EY Bravo Norge

Høye kundekrav og fokus på bærekraft.

EY har tydelige krav til kvalitet, holdbarhet og etisk produksjon. Med mange års kompetanse innen audiovisuelle løsninger og digital infrastruktur, ble vi også en rådgivende part under prosessen for å velge bærekraftige løsninger og leverandører.

– Bravo har vært profesjonelle, behjelpelige og virkelig lyttet til og forstått behovene våre. De har fungert som rådgivere for oss, og særlig med tanke på bærekraft. Ofte er dette noe vi må etterspørre hos leverandører, men Bravo tar selv eierskap til bærekraft, og det gjennomsyrer hele forretningsmodellen deres, forklarer Daniela.

bilde som viser en sosial sone på EYs kontor. to mennesker sitter i hver sin soffa mens to mennesker er i bevegelse. bak soffaen henger en skjerm med en samsung-logo digital infrastruktur
I de sosiale sonene hos EY har vi blant annet levert lyd- og bildeløsninger
gang med sitteplasser for ansatte og en samsung skjerm i perifirien. EY storstorvet 7
Med bakgrunn i Samsungs omfattende bærekraftsfokus gjennom hele verdikjeden, er flesteparten av skjermene vi har brukt i dette prosjektet Samsung-skjermer. 

Fremtidens arbeidsplass designet etter de ansattes behov.

EY ønsket fleksible og fremtidsrettede kontorløsninger med topp moderne utstyr som blant annet innebærer skjermer til videomøter, digital signage i sosiale soner, lydløsning i treningsrommet og skjulte høyttalere på takterrassen. Vi leverte også wifi for sikkerhetssenteret og montering av nettverk i alle tekniske datarom.

Kontoret er utstyrt med state-of-the-art teknologi fra oss, som gjør det mulig for ansatte å samarbeide sømløst, både internt og eksternt. Et eksempel er gode hybride møter med flere ansatte i et rom i kombinasjon med Teams-møte.

Vi har høye krav til vår hybride arbeidshverdag, som lar seg realisere med det ypperste av teknologi. Teknologien må være «plug and play». Når du kommer inn i møterommet fungerer alt - med skjermer som ser alle i rommet. Løsningene er tilrettelagt for at alle er på samme sted lydmessig og bildemessig. Dette er en forutsetning for at hybride møter skal bli gode møter, og nå bruker vi ikke lenger 12 minutter på å starte opp digitale møter.

profilbilde av Daniela Milosevska Hamborg, partner i EY. Hun har mørk blå genser, langt mørkt hår, blå øyne og briller
Daniela Milosevska Hamborg

Boutique-kontor med topp teknologi.

Daniela synes kontorene oppleves som et «boutique-hotell» og ikke et tradisjonelt kontorlandskap. Det er lune farger og klassiske materialer, spesialtilpassede møbler og mange varierte arbeidsstasjoner tilrettelagt for ulike arbeidsoppgaver.

Store glassflater slipper lyset og byen rett inn, og på toppen av bygget troner takterrassen med 360 graders utsikt og matservering. Blant oliventrærne er det skjulte høyttalere.

– Når du sitter på takterrassen med lukten av grillmat, bobler i glasset og utsikt over byen, da føles det ikke som du sitter i Oslo. Den samme opplevelsen får du i de sosiale sonene og kaffebarene. Designmøbler, planter og pulserende liv-  atmosfæren er en helt annen enn du tradisjonelt ser på norske kontorer, sier Daniela

Daniela er spesielt fornøyd med Samsungs LED-skjerm “the wall”, som dekker den ene veggen i lobbyen.

– Jeg ser ofte at forbipasserende på gaten utenfor stopper opp og stirrer inn på den. Det er et skikkelig blikkfang. Rett og slett et smykke i rommet, forteller hun.

bildet viser lobbyen til EY på stortorvet 7, der en står samsung led skjerm er i sentrum. på skjermen ser du en klode og EY's logo
Samsungs the wall

Jungelfeber, magnoliatrær og skreddersydde løsninger.

Interiørarkitektene fra I-d. Interiørarkitektur & design AS har fokusert på å skape et samlende og helhetlig konsept med design og layout som oppmuntrer til bevegelse, samtaler og samarbeid på tvers av fagområder. Interiøret er lekent og fargerikt med rikelig bruk av grønne planter og magnolia trær.

Vi tilpasset løsningene etter arkitektenes ønsker, og folierte blant annet Samsung skjermene så de smelter inn i interiøret.

– Vi har egne elektrikere i teamet, med lidenskap for faget og som virkelig forstår behovene til kunden. Det har vært stort fokus på det estetiske, og vi har skjult kabler, høyttalere og lagt vekt på å skape et rent uttrykk, forklarer vår prosjektleder Philip Dunn Børresen. 

Daniela skryter av Bravos evne til å tilpasse detaljene, og hvordan de integrerer teknologien slik at alt glir sømløst sammen og skjermene blir som smykker i rommet.

– Vi anbefaler gjerne Bravo til alle dem som trenger AV- og IT-utstyr. Når vi finner en partner som forstår oss, leverer på alle våre behov, er proaktive og som støtter opp under våre verdier, er det ingen tvil om at vi vil bruke dem igjen, sier hun.

Dette er noe av det vi leverte til EYs nye kontor på Stortorvet 7.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Kunde: EY

Fotograf: Gatis Rozenfelds

Interiørarkitekt: I-d. Interiørarkitektur & Design AS

 

Psst, du trenger ikke ha et EY-budsjett for å få hjelp av oss. Ta kontakt med oss her så lager vi en løsning som passer både ditt behov – og ditt budsjett.

Del gjerne:

Trenger du hjelp til IT i din virksomhet?
Ta kontakt med oss så kommer vi raskt tilbake til deg!