Fredrikstad kino: den digitale kundereisen.

I en verden hvor hvert øyeblikk er fylt med reklame, fra billboards til nettannonser, står bedrifter overfor utfordringen: Hvordan fange og beholde kundenes oppmerksomhet uten å drukne i støyen? Det er ikke lenger nok med ukentlige poster-oppdateringer eller månedlige PR-stunts. Vårt prosjekt sammen med Fredrikstad kino handler om hvordan de, sammen med oss, skulle revolusjonere sin tilnærming til kundeengasjement med hjelp av audiovisuelle løsninger. 

fredrikstad kino digital skilting

Skiftet fra plakater til skjermer.

Innen kinobransjen er behovet for kontinuerlig oppdatering av reklamemateriell kritisk. Vår løsning adresserte dette behovet på en elegant og effektiv måte. Gjennom en brukervennlig plattform, kunne kinoens personale enkelt administrere innholdet på alle skjermene. Denne integrerte løsningen sørget for at innholdet ikke bare var relevant, men også tilpasset seg sømløst med andre systemer, slik at Fredrikstad kino kunne håndtere alt på ett sted uten å måtte outsource eller forholde seg til flere løsningsplattformer.

Ubegrensede muligheter for Fredrikstad kino.

I Fredrikstad har kinoen utnyttet skjermen til sitt fulle potensiale, og bruksområdene er mange. For eksempel, en stor LED-skjerm som lar gjester velge og se filmtrailere – en interaktiv opplevelse som engasjerer og underholder. I kioskområdet har skjermene blitt et dynamisk verktøy for å fremheve aktuelle tilbud og forsterke salg. Andre skjermer gir besøkende oppdatert informasjon om filmer som vises, samt kommende attraksjoner.

Denne digitaliseringen har ikke bare modernisert kinoens utseende, men har også forbedret effektiviteten og interaktiviteten i kundereisen. Fredrikstad kino er nå et fremtredende eksempel på hvordan tradisjonelle virksomheter kan omfavne digitale løsninger for å fornye sitt engasjement med publikum. Gjennom denne transformasjonen har kinoen etablert seg som en pioner innen kundeopplevelse, noe som viser at selv i en digital tidsalder, er det fortsatt rom for varme og personlige forbindelser mellom en bedrift og dens kunder.

inngangspartiet til fredrikstad kino

Teknologi og menneskelighet i harmoni.

Det er lett å tenke at digitalisering kan skape en kald og upersonlig atmosfære, men Fredrikstad kino har demonstrert det motsatte. Ved å kombinere innovative digitale løsninger med varm kundeservice, har vi sammen skapt en unik atmosfære som både imponerer og velkommer sine gjester. Det viser at selv i en æra av høyteknologi, er den menneskelige faktoren fortsatt avgjørende for å skape meningsfulle og minneverdige tjenesteopplevelser for gjester.

Dette er noe av det vi leverte til Fredrikstad kino.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Besøk Fredrikstad kinos nettside her.

Les mer om våre løsninger innenfor digital skilting her

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre maritime / offshore – løsninger?

Bravo og Pronto løsning- utallige muligheter

I Fredrikstad har de valgt å bruke skjermer til de meste. Bruksområdene kan du også se i videoen ovenfor.  

  • En stor LED skjerm som du ser i videoen, hvor det spilles av trailere. Skjermen er tilkoblet et panel hvor gjesten selv kan velge hvilken trailer de ønsker å se. 
  • Skjermer i kioskområdet for visning av tilbud.
  • Skjermer som viser både filmer som er på kino nå, samt kommende filmer.

Ta kontakt med oss. Du trenger ikke å jobbe i kinobransjen for å få råd om hvordan du kan bruke digital signage til å utbedre din digitale kundereise! 

Del gjerne:

Har du spørsmål knyttet til installasjonen?
Kontakt oss så hjelper vi deg!