Vi drifter en integrert og fremtidsrettet teknologiløsning for Kristiania Campus Urtegata.

På nedre del av Grünerløkka, langs Akerselva, ligger Kristianias campus Urtegata 9 – et symbol på fremtiden innen utdanning.

Kristiania, kjent for sin banebrytende tilnærming til læring, har tatt et stort skritt inn i fremtiden med sitt nye undervisningsbygg. Vår ekspertise ble nøye utvalgt for å veve sammen en digital infrastruktur som resonnerer med Høyskolens visjon: «Med kreativitet og faglig tyngde tilbyr vi morgendagens studier i dag». Dette oppdraget inkluderte ikke bare oppdaterte digitale samhandlingsverktøy og interaktive læringsplattformer, men også et omfattende system for videokonferanser og interaktiv undervisning.

bilde som viser en projektor over en moderne kantine som en del av vår løsning for digital samhandling kristiania

Skapelsen av et pedagogisk mesterverk.

Målet med Urtegata 9 var å skape et kunstnerisk kraftsentrum, med hjelp av teknologi.

På 16.000 kvadratmeter, fordelt over ni etasjer, åpenbarer bygget seg som et senter for kreativitet og teknologi. Hver krok er nøye tilpasset studentenes behov – fra sang og dans til filmproduksjon og teater. Den gjennomgående høye standarden på utstyret reflekterer Høyskolens engasjement for kvalitet og innovasjon.

Kristianias forelesere opplever ikke at teknologien er en hindring.

Det handler ikke bare om å utstyre et bygg med den nyeste teknologien; det handler også om å gjøre den tilgjengelig og brukervennlig for dem som står i frontlinjen – foreleserne. «Våre installasjoner er intuitive og enkle å bruke. Dette gir foreleserne frihet til å fokusere på undervisningen. Teknologien er et verktøy, ikke en hindring,» sier Henrik Gustavsen, leder for det tekniske teamet ved Høyskolen.

Samarbeid uten tekniske grenser.

I de 16 moderne auditoriene har interaktive løsninger blitt integrert for å muliggjøre deling av forelesninger i sanntid. Dette fremmer en følelse av enhet mellom campusene i Bergen og Oslo, og sikrer at alle studenter har lik tilgang til kunnskap. Ved å bruke Matrox-basert teknologi, har lederen for læringsteknologi fjernadgang til alle streamingmottakere, noe som sikrer kontinuerlig drift og støtte til foreleserne.

Samhandlingsrommene er utstyrt med en toppmoderne Crestron AV over IP-løsning. Dette gir mulighet for sømløs deling av innhold og garanterer at alle studenter har god tilgang til læringsmateriale, uavhengig av romstørrelse.

«Installasjonene vi har fått er enkle å bruke. Det gjør at foreleserne er friere i sitt arbeid. Teknologien skal ikke være en hindring, men et verktøy. Enten de skal bruke streaming, skjermer, konferanseutstyr, eller kinorom. Det er akkurat det Bravo har oppnådd her, det bare funker!»

Kinoteknologi som setter standarden.

På Høyskolen Kristianias nye campus finner du også tre kinosaler, TV Mix, Grade kino og Mix kino. Kinorommene bygget vi ut fra hvordan filmskapere og produsenter mikser og produserer film. Med surroundanlegg i alle rom, og Dolby Atmos-oppsett, har elevene mulighet til å arbeide med lydbilder på et profesjonelt nivå og gir dem en unik innsikt i filmproduksjon.

 

Samarbeidets kjerne: tillit og innovasjon med Bravo.

Henrik Gustavsen, leder for det tekniske teamet ved Kristiania, deler innsikt i hva som definerer et vellykket samarbeid med en IT- og AV-leverandør. «For oss er tilgjengelighet og responsivitet nøkkelen. Med en fast kontaktperson hos Bravo, er vi sikret umiddelbar respons og rask service. Dette er avgjørende, da våre studenter fortjener et læringsmiljø uten forsinkelser eller tekniske utfordringer,» forklarer Gustavsen.

Trond Inge Sørli, seniorrådgiver for multimedia og læringsteknologi ved Kristiania, fremhever hvordan institusjonens verdier speiles i samarbeidet med Bravo. «Det handler om mer enn bare teknologi; det handler om en felles visjon. Vi verdsetter Bravos vilje til å utfordre det etablerte og teste nye løsninger. Vi opplever at de har en flat organisasjonsstruktur, noe som gjenspeiler vår egen tilnærming og ambisjoner. Dette harmoniske forholdet er grunnlaget for vår suksess,» legger Sørli til.

"Vår kontinuerlige dialog med Bravo og deres tilpasning til våre behov, gjør at vi sammen kan pushe grensene for hva som er mulig innen teknologi i utdanning,"
Kristiania logotype rød
Trond Inge Sørli
seniorrådgiver for multimedia og læringsteknologi på Kristiania

Integrert teknologi for en ny type utdanning.

Kristianias nye campus er et lysende eksempel på hvordan integrert teknologi kan forvandle utdanningen. For ytterligere informasjon om dette prosjektet eller andre løsninger fra Bravo, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Du kan også lære mer om Campus Urtegata på Kristianias nettside her.

 

Dette er noe av det vi leverer til Kristiania campus Urtegata.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode
Del gjerne:

Vil du vite mer om våre løsninger for utdanningsinstitusjoner?