Transformasjon i Sandefjord Kommune med Office 365.

I hjertet av Vestfold står Sandefjord kommune som et fyrtårn for fremgang og innovasjon. Ledet av den visjonære IT-sjefen, Sondre Andersen, begynte Sandefjord kommune på en transformasjonsreise som ville omdefinere måten ansatte samhandler med digitale verktøy. 

Office 365 ga Sandefjord kommune enkle, digitale verktøy.

Prosjektet ble ikke skapt ut fra et behov for systemoppgraderinger, men fra en visjon om å gjøre livet enklere for hver ansatt i Sandefjord kommune. Dette initiativet reflekterer en dypere forståelse av utfordringene offentlige tjenestemenn står overfor og en forpliktelse til å adressere dem gjennom teknologi..

"Målet vårt er å gjøre det ENKELT å være ansatt i Sandefjord kommune – spesielt når det kommer til bruk av digitale verktøy"
Sondre Andersen
IKT-ansvarlig Sandefjord Kommune
sondre andersen office 365 sandefjord kommune
Sondre Anderse, ansvarlig for IKT på Sandefjord kommune

Omfavner skyen med Office 365.

Kjernen i denne transformasjonen er overgangen til skycomputing, primært gjennom implementering av Office 365. Dette strategiske skiftet mot et skybasert miljø er mer enn bare en teknisk oppgradering. Det representerer et paradigmeskifte i hvordan kommunale ansatte kommuniserer, samarbeider og får tilgang til viktige verktøy og informasjon. Integreringen av Office 365 bringer med seg kraften av sanntidssamarbeid, forbedret sikkerhet og en pakke med verktøy designet for å øke produktivitet og effektivitet.

Hvorfor Office 365?

Office 365 tilbyr et omfattende utvalg av applikasjoner og tjenester som imøtekommer de varierte behovene til en moderne kommune. Fra velkjente Office-applikasjoner som Word og Excel til mer avanserte verktøy som SharePoint og Teams, gir det en enhetlig plattform for all digitalt arbeid. Videre sikrer dets skybaserte natur at ansatte kan få tilgang til sitt arbeid fra hvor som helst, og fremmer fleksibilitet og fjernarbeidskapasiteter – essensielt i dagens raske verden.

Ny intranettløsning bygget på SharePoint.

En kritisk komponent i denne digitale makeoveren var nye intranettløsningen. Vi valgte en samarbeidsplattform bygget på SharePoint i Office 365, som utmerker seg med sitt brukervennlige grensesnitt og robuste funksjonalitet. Ved å velge denne løsningen har Sandefjord kommune sikret at deres digitale arbeidsplass ikke bare er effektiv og godt sikret, men også behagelig og engasjerende for brukerne.

 

Vi er stolte over å ha vært en del av denne transformative reisen og ser frem til å fortsette vårt arbeid med å forme fremtiden for digitalisering i offentlig sektor.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Besøk Sandefjords kommune her

Les mer om våre løsninger innenfor Microsoft 365 her

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre Microsoft 365-løsninger for offentlig sektor?