Strawberry: nytt styrerom til Petter Stordalen.

I en verden hvor teknologi stadig former våre arbeidsomgivelser, står et selskap frem som et lysende eksempel på hvordan innovasjon og personlig visjon kan skape ekstraordinære rom: Strawberry.

styrerommet til petter stordalen på hovedkontoret til strawberry med Led-skjermer

Petter Stordalens Strawberry: mer enn bare hoteller.

Strawberry, ledet av den karismatiske Petter Stordalen, er ikke bare en hotellkjede; det er en manifestasjon av dristighet og innovasjon i Nordens reiselivsbransje. Med over 200 hoteller i Skandinavia, Finland, og Baltikum, har Strawberry formet seg som en rebell i hotellindustrien, kjent for sitt fokus på kvalitet, bærekraft, og unike kundeopplevelser. Stordalens engasjement i miljøsaker og hans flamboyante stil har satt et tydelig preg på Strawberry’s identitet, noe som gjenspeiles i hver krok av deres virksomhet.

Utforming av det nye styrerommet: en kunstnerisk tilnærming.

Da vi fikk i oppdrag å utforme de audiovisuelle løsningene for Strawberrys nye styrerom, forsto vi raskt at dette prosjektet ville skille seg ut fra det vanlige. Vi sto overfor en spennende utfordring: Å kombinere toppmoderne teknologi med den unike stilen og kunstneriske lidenskapen til Petter Stordalen, mannen bak Strawberry. Visjonen var klar – styrerommet skulle ikke bare være et funksjonelt møtepunkt, men et levende kunstverk i seg selv, en plass der estetisk nytelse og praktisk anvendelse smelter sammen.

Ved å dykke inn i Strawberry’s verdenssyn og Stordalens kjærlighet for kunst, begynte vi å forme et rom som var mer enn bare fire vegger og et bord. Vi ønsket å skape en atmosfære som stimulerte kreativ tenkning og innovasjon. Dette rommet skulle reflektere selskapets pionerånd og Stordalens egen evne til å tenke utenfor boksen. Hvert element, fra lyssetting til møblering, ble nøye valgt for å fremme en følelse av kreativitet og samhørighet.

Teknologien skulle være sømløst integrert, en naturlig forlengelse av rommet selv. Målet var å gjøre teknologien så intuitiv og innbydende at den oppmuntrer til interaksjon og samarbeid, samtidig som den respekterer og forsterker rommets kunstneriske uttrykk. Ved å bringe sammen kunst, teknologi, og strategisk tenkning, skapte vi et styrerom som ikke bare fungerer som et møtested, men som et symbol på Strawberrys innovative tilnærming til forretningsverdenen.

Dette prosjektet ble en reise i å forstå og konkretisere Strawberrys identitet i fysisk form. Resultatet er et styrerom som står som et testamente til både selskapets og Stordalens visjonære tenkning, et rom som oppmuntrer til nytenkning og setter scenen for fremtidens forretningsbeslutninger.

Innovativ teknologi i hjertet av Strawberry.

Valget av teknologi var avgjørende for å oppnå den ønskede effekten i styrerommet. Vi bestemte oss for å implementere tolv bøybare OLED-skjermer fra LG, plassert så de sammen skapte en illusjon av en stor, bøyelig enhet. Skjermene ble nøye integrert i rommets design for å komplementere, ikke dominere, den kunstneriske atmosfæren. Dette var en vri for å gjenspeile Strawberrys og Stordalens visjon om å alltid være i forkant.

inngangsparti strawberry
kunst på hovedkontoret til strawberry

Strawberrys dedikasjon til gjestens opplevelse.

Strawberry’s engasjement for estetikk og teknologi strekker seg utover styrerommet. I hele bygget finner man gjennomtenkte installasjoner som fremhever både merkevarens identitet og deres dedikasjon til gjesteopplevelsen. Fra de interaktive skjermene i lobbyen til de nøye plasserte kunstverkene, blir besøkende hos Strawberry møtt med en følelse av luksus, innovasjon og en dypere forbindelse til merkevaren.

En speiling av visjon og verdier.

Vårt arbeid med Strawberry og Petter Stordalen viser hvordan teknologi kan brukes til å forsterke en merkevares identitet og visjon. Gjennom dette prosjektet har vi ikke bare levert en teknisk løsning; vi har bidratt til å skape et miljø som inspirerer, engasjerer og reflekterer de verdier og den lidenskap som driver Strawberry fremover.

hovedkontoret til strawberry og petter stordalen

Dette er noe av det vi leverte til Strawberrys hovedkontor.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Les mer om Strawberrys visjon her

Les mer om våre møteromsløsninger her

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre løsninger til forskjellige hotellkjeder?