Telegrafen: et audiovisuellt mesterverk.

Telegrafen, et moderne arrangementslokale som harmonisk forener både møter og festlige anledninger, har markert seg som en perle i Oslo. Siden den store åpningen den 3. juni 2021 har dette imponerende 3200 kvadratmeter store lokalet tatt imot en strøm av gjester. Men bak denne imponerende suksessen ligger en historie om dedikerte mennesker og et selskap med en imponerende track record.Telegrafen er ikke bare et arrangementslokale; det er et levende bevis på hvordan skreddersydde audiovisuelle løsninger kan forvandle ethvert rom til et multifunksjonelt mesterverk. Bli med på reisen der vi utforsket og realiserte potensialet i dette unike lokalet.

møterom møteromsløsning hos telegrafen

Skagtindgruppen AS: arkitektene bak Telegrafen.

Skagstindgruppen AS, som står bak Telegrafen, startet sin reise som støttespiller for ulike arrangører, inkludert festivaler og messer. De trådte først inn i den kommersielle sfæren før de gradvis utvidet sitt virkeområde til å inkludere planlegging og gjennomføring av arrangementer. I 2015 tok de et avgjørende skritt ved å etablere seg som en betydningsfull aktør innen drift av aktivitetsbaserte serveringslokaler i Oslo, med fullt eierskap. I dag er de stolte av å drifte anerkjente steder som Vulkan Arena, torget i Mathallen, Smelteverket og Pokalen Barcode.

"Bravo var en viktig medspiller gjennom hele Telegrafen-prosessen, fra tidlige planleggingsstadiene til endelig gjennomføring. Jeg er stolt av hvordan løsningene smelter sammen med arkitekturen i Telegrafen og hvor enkle systemene er å bruke."
Bravo Norge symbol
Jørn G. A. Eilevstjønn
driftssjef Telegrafen
møterom hos telegrafen

Vårt arbeid med Telegrafen.

Hvordan bringer man en visjon til virkelighet, spesielt når det gjelder et så komplekst prosjekt som Telegrafen? Det handlet ikke bare om teknologi, men om å skape en harmoni mellom funksjonalitet og estetikk. Prosjektet krevde en balanse mellom high-end lydsystemer for store barområder og mer intime møterom, samtidig som det skulle sikre sømløs integrasjon av video- og konferansesystemer.

Vår visjon var klar: skape løsninger som var så enkle å bruke at brukerne ikke trengte teknisk støtte for å lykkes med arrangementer, møter og konferanser. Vi installerte Bose-lydanlegg i møterom, restauranter og barer, som sørget for førsteklasses lydkvalitet. I tillegg implementerte vi Teams-sertifiserte Logitech-løsninger i to av møterommene, samt flerskjermløsninger som gjorde det mulig å arbeide i opptil fem grupper samtidig. Denne velprogrammerte løsningen gjorde rommene brukervennlige og effektive.

Vi sikret også at utstyret var av høy kvalitet, ved å samarbeide med anerkjente leverandører som LG, Epson og Bose.

bilde av bar på telegrafen der vi har levert lydløsning
bilde av auditorium på telegrafen der vi har levert projektorløsning og lyd

En symfoni av teknologi og arkitektur.

«Selv i de mest komplekse prosjektene kan det dukke opp utfordringer som tester samarbeidet mellom partnere. Men i tilfellet Telegrafen gikk dette samarbeidet langt utover våre forventninger,» sier driftssjef Jørn G. A. Eilevstjønn. Han fremhever Bravo’s eksepsjonelle innsats og understreker hvor avgjørende det var for Skagstindgruppen å ha en partner som kunne ta ansvar for hele prosessen.

Eilevstjønn deler også sine tanker om hvordan de håndterte en uforutsett forsinkelse på to-tre uker på grunn av eksterne faktorer som Korona-pandemien og myndighetenes nedstenging av Oslo:

«Selv i disse utfordrende tider påvirket det verken åpningen eller Bravos installasjonsfrister. Dette viser styrken og påliteligheten til dem som aktør. Jeg ble imponert.»

Videre samarbeid med Telegrafen.

Etter åpningen har Telegrafen mottatt mange positive tilbakemeldinger fra gjester. Det beste tegnet på vellykket teknologi er kanskje at det ikke har kommet noen klager på lydkvaliteten. Driftssjef Jørn G. A. Eilevstjønn er overbevist om at de har valgt den beste partneren for sitt konsept og ser frem til å fortsette samarbeidet i tiden som kommer.

Vi har allerede startet prosjektering av eda et prosjekt sammen med Skagtindgruppen – en ny sportspub i Karl Johans Gate 8, midt i hjertet av Oslo. Dette er en spennende ny reise for begge parter, og de ser frem til å levere enda flere vellykkede audiovisuelle løsninger sammen.

bookingskjerm utenfor møterom hos telegrafen

Dette er noe av det vi leverte til Telegrafen.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Besøk Skagtindgruppens nettside her

Les mer om våre lydløsninger her.

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre lydløsninger?