Vi forente Google og Teams for Cognite.

I hjertet av Fornebu, blant kreative sinn og innovative ideer, står Cognite, et norsk IT-selskap kjent for sine banebrytende industrielle dataplattformer og kunstig intelligens. Med over 500 ansatte brenner de for å revolusjonere industrielle prosesser.

Men av og til står selv pionerer overfor digitale utfordringer.

Bilde av Cognites kontorer på Fornwbu

En reise fra digitale hindringer til teknologisk harmoni.

Neil Freeman, IT Operations Manager hos Cognite, minnes hvordan tekniske begrensninger skapte mer enn bare små irriterende hindringer:

– Vi opplevde en del frustrasjon med systemet vi hadde. Det var lydforstyrrelser og ustabilt nettverk som skapte forsinkelser og frustrasjon for ansatte, særlig når alle 50 møterommene var booket samtidig, sier han, og reflekterer over et arbeidsmiljø som desperat trengte en løsning.

Cognite - click and connect

Et system som støtter fremtiden.

– Vår bygning pulserer med aktivitet, og behovet for et system som kunne forene Logitech, Huddly, Google og Microsoft var tydelig, forklarer Freeman. Det var ikke bare om å ha et system; det handlet om å skape et miljø hvor teknologien forsterker, ikke hindrer, vår vekst og innovasjon.

Da Cognite vendte seg til oss, oppsto det en forvandling. David Eriksson, ansvarlig for prosjektet hos Bravo, beskriver prosessen som en reise:

Vi satte opp et demo-rom der de ansatte hos Cognite kunne teste forskjellige løsninger. Når vi utviklet løsninger for de sosiale sonene var det viktigste for oss hvordan de ansatte opplevde løsningen. Vi besøkte også flere av våre leverandører for å sikre at de følte seg trygge med løsningen vi satte opp for dem. Vår målsetting var klar: en lavterskel, høyeffektiv løsning som integrerer sømløst i Cognites dynamiske miljø.

david eriksson Bravo

En brukeropplevelse sentrert rundt enkelhet.

Med vår hjelp har Cognite nå et «click and connect»-system som forener både Google og Microsoft-miljøer.

– Det er en stor bygning og som regel er alt booket samtidig. Vi har hatt rask vekst og utfordringer som dette må tas løpende. Da jeg kom til Fornebu så jeg at vi trengte et nytt system som kan støtte bruken av ulike verktøy som Logitech, Huddly, Google og Microsoft. Det er mye møtevirksomhet både internt og med kunder, og vi trenger et system som er solid, stabilt og funksjonelt.

– Vi trenger god lyd- og bildekvalitet, gode zoom-funksjoner og høyteknologiske løsninger for ansatte. Det skal være enkelt å bruke samtidig som det tekniske fungerer så optimalt som mulig. Med det nye systemet fra Bravo er det nå mer stabilt, har god lyd- og bildekvalitet, og en enkel «click-and-connect»-funksjon for ansatte.

– Tilbakemeldingene fra ansatte tyder på at løsningene har møtt mange behov. De er spesielt fornøyde med god lyd- og bildekvalitet. Det var bekjente av meg som anbefalte Bravo. Så fikk jeg snakket med David, en flott fyr. Han lyttet til behovene våre og mange teknikere var involvert. Vi trengte bedre møteromsløsninger, og en løsning som kunne passe til de sosiale sonene. Det er som om teknologien endelig snakker samme språk som oss,» smiler Freeman. Det har skapt en synlig forandring i våre ansattes tilfredshet og produktivitet.

Et lite møterom hos Cognite på Fornebu
Cognite benytter seg av både Microsoft og Google, vår løsning sikrer at disse miljøene forenes på en brukervennlig måte

En ny æra for Cognite.

Freeman reflekterer over reisen. «David og Bravo-teamet forstod ikke bare våre behov, men også vårt ønske om å skape et intuitivt arbeidsmiljø.» Med Bravo Norges løsning, har Cognite ikke bare overvunnet sine tidligere digitale utfordringer, men også løftet sin kapasitet til nye høyder.

«I dag er våre møter mer enn bare samtaler; de er en sømløs fusjon av mennesker og teknologi. Med ‘click and connect’ kan våre ansatte fokusere på det de gjør best – å drive innovasjon,» avslutter Freeman med et fornøyd smil.

Cognite fornebu møterom

Dette er noe av det vi leverte til Cognite.

limegrønn ikon som viser ordet Bravo i morsekode

Les mer om Cognite her

Kjenner du deg igjen i Cognites utfordringer? Ta gjerne kontakt med oss her for en hyggelig kaffeprat om hva vi kan hjelpe deg med. 

Del gjerne:

Vil du vite mer om våre maritime / offshore – løsninger?

Del gjerne:

Har du spørsmål knyttet til installasjonen?
Kontakt oss så hjelper vi deg!