Sensorløsninger

Sensorikk - nøkkelen til en smartere arbeidsplass.

Den hybride arbeidsplassen er kommet for å bli. Med sensorer kan du enkelt optimalisere energibruk, romløsninger, produktivitet, luftkvalitet og renhold på arbeidsplassen – bare for å nevne noe. Dette er faktorer som kan være vanskelig å måle, og ikke minst dokumentere – men har du sensorløsninger og systemer som snakker sammen går dette lekende lett!

Ta avgjørelser basert på god innsikt.

Er det ledige pulter på kontoret i dag? Er møterommet egentlig opptatt? Kanskje er det behov for flere møterom? Er det bare meg, eller er det litt tung luft her inne? Og hvor ofte trenger vi egentlig renhold i lokalene våre?

Spørsmålene kan enkelt besvares med sensorer, og informasjonen får du rett på mobilen din. All data lagres på en egen plattform hvor du kan gå inn og sjekke akkurat det som er viktigst for deg. Ved å implementere sensørløsninger hos deg får du mest mulig ut av de ressursene du har tilgjengelig.

bildet viser en skjerm av analytiske data koblet til IT
luftkvalitet

Energieffektivitet og komfort.

Trivselen og helsa til dine ansatte er noe av det viktigste du kan investere i. For optimalt inneklima på arbeidsplassen er det vesentlige faktorer som for eksempel luftkvalitet, temperatur og ventilasjon som spiller inn. Ingen jobber bra i et kaldt kontor med dårlig luft.

Ved å bruke sensorer får du informasjonen du trenger for å ta smarte valg som er bedre for både miljøet og de ansattes helse – men også for din egen lommebok. Basert på faktisk behov og tilstedeværelse hjelper sensorene deg å spare energi over tid. En ganske bra investering spør du oss.

Øk produktiviteten.

Et vanlig produktivitets-problem som mange organisasjoner står ovenfor, er fenomenet «gohst bookings». Det innebærer at møterom som tilsynelatende er booket, faktisk står ledig. Ikke bare er det utrolig frustrerende, og du går dermed glipp av viktige menneskelige møter.

bilde av en neongrønns spøkelse i et tomt mørke blått møterom som skal illustrere fenomenet ghost bookings
en kvinne står og viser en mann noe på en skjerm på et kontor. de smiler og har det fint sammen.

Vi hjelper deg.

Det er ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal starte med sensorløsninger. Vi i Bravo bruker sensorløsninger med et mål om å forenkle din arbeidshverdag – og det handler om mer enn å bare plassere ut drøssevis av sensorer. 

Vi har en helhetlig tilnærming til dine utfordringer, og evner i tillegg å se hvilke muligheter du har. Vi bruker sensorer som gir verdifull data og gjør det enkelt for deg som kunde å ta håndfaste datadrevne valg.

Trenger du en pålitelig sensorikk-partner?

Ta kontakt for en gratis konsultasjon.