IT-sikkerhet

Er virksomheten trygg for cybertrusler? Er du helt sikker?

Du vet selvfølgelig hvor viktig det er med sikkerhet. Har du tatt det ekstra steget for å sikre virksomhetens verdifulle data og hindre ubudne gjester? Unngå å ende opp som datagissel! Bravo gjør det enkelt.

Vi tar IT-sikkerhet svært seriøst i Bravo, også når det gjelder de stadig økende cybertruslene. Ikke bare må systemene og virksomhetens
data være trygge, men også sikker og riktig backup. Løsningene fra Bravo inkluderer all sikkerhet fra Microsoft 365, i tillegg til vår egen, krypterte backup.

Alt av IT-sikkerhet fra Microsoft 365

Løsningene fra Bravo er så godt sikret som mulig. Det er strenge krav til oppbevaring og beskyttelse av personopplysninger, både for private eller offentlige virksomheter.

Du kan være trygg på at virksomhetens data lagres trygt og sikkert på Microsofts servere. Alle dokumenter og data i Microsoft 365 oppbevares naturligvis i henhold til EUs personlovgivning.

Bravo er Microsoft-partner og våre sertifiserte spesialister kan alltid gi deg aktuelle råd og anbefalinger om hvordan du kan forbedre skysikkerheten. Vår erfaring og sertifiseringer er din beste garanti for løsninger med god kvalitet.

Med Microsoft 365 fra Bravo har du bransjeledende sikkerhet for din virksomhet i skyen. Da kan du senke skuldrene og vite at vi har deg. Så slipper du å tenke på det.

Alt av IT-sikkerhet fra Microsoft 365

Evig backup

Microsoft 365 fra Bravo er en løsning som inkluderer evig, sikker og kryptert backup – i tillegg til skylagringen i Microsoft 365. Det er en ekstra forsikring for deg om du trenger rask tilgang til virksomhetens viktigste dokumenter og filer dersom det uforutsette skulle inntreffe. Vi sørger for at dine data er sikre, slik at du kan fokusere på egen virksomhet. Ekstra trygghet for deg. Helt sikkert!

Sikkert, forutsigbart og skalérbart i skyen

Microsoft 365 fra Bravo er en skytjeneste der du jobber og lagrer alle dokumenter i skyen. Den største fordelen er at dataene er trygt lagret, og tilgjengelige for medarbeiderne fra hvor som helst.

Det betyr også at det er utrolig skalérbart for når du trenger flere brukere. Det betyr «grow as you go». Og det gir virksomheten en fleksibel, skalérbar og svært forutsigbar IT-kost. Microsoft 365 fra Bravo er en investering i sikkerhet og en bra forsikring mot avbrudd i egen virksomhet.

Bravo 365 betyr en bedre arbeidsdag!

Bravo 365 består av alle komponentene i Microsoft 365 pluss evig backup, skyprint og signaturer ferdig installert. Pluss gratis remote support. Fra 590,- pr. måned pr. bruker.

IT-sikkerhet i detaljer …

Ledende sikkerhetsteknologi basert på Microsoft Defender beskytter dokumenter og persondata i infrastrukturen i Microsoft 365. Det
gjør at du har veldig god beskyttelse mot alt fra virus, phishing, skadevare, gisselvare – selv søppelpost.

Flere sikkerhetselementer er inkludert som en del av Microsoft 365 fra Bravo, blant annet:

Bransjer relatert til denne tjenesten