Fra bra til Bravo

Hvordan få mer ut av ditt Microsoft 365-abonnement

En standardisert Microsoft 365-løsning dekker behovet til de aller fleste. Men dekker det ditt? Vår pakkeløsning Bravo 365 gir deg flere viktige tilleggstjenester inkludert i pris. Vårt fokus vil alltid være deg og ditt behov – det er helt Bravo!
Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder har vi utviklet et produkt som i enda større grad er tilpasset virksomhetens behov. Enkel onboarding, evig backup til skyen og solide sikkerhetsrutiner kan være det som skiller ved fra pinneved i din bransje. Og Bravo 365? Det er hel ved i en digital arbeidshverdag.

Microsoft 365

En bransjestandard innen office-apps som gjør virksomheten effektiv, sikker og mobil i skyen. Alt du trenger for å være produktiv og kunne samhandle sømløst med kollegaer og forbindelser. Enten du bruker online- apps eller skrivebordsapper.

1-2-Bravo!

Vi tar hånd om alt, null pes! Enkel onboarding med fokus på dine vondter. Vi setter opp og drifter alt, lisenser inkludert. Det skal være enkelt å bytte, uavhengig av hvilken løsning du har i dag. Det beste er i dette tilfellet det enkleste.

Helt fjern?

Alle applikasjonene i Microsoft 365 synkroniserer trygt og sikkert i skyen, og gjør at ansatte kan jobbe fra hvor som helst og alltid ha tilgang på filene de trenger. Med tjenesten Cloudprint kan du også få skrevet ut til enhver printer som er satt opp i løsningen.

Helt sikker?

Bravo 365 har sikkerhet i fokus, godt ivaretatt med evig backup til skyen av alle filene virksomheten produserer. Sikkerheten er på topp, med sterkt vern mot cyberangrep – noe som er viktigere enn mange er klar over. Vi tar vare på deg!

Enkel onboarding

En bransjestandard innen office-apps som gjør virksomheten effektiv, sikker og mobil i skyen. Alt du trenger for å være produktiv og kunne samhandle sømløst med kollegaer og forbindelser. Enten du bruker online- apps eller skrivebordsapper.

Økt samhandling

Bravo har gode kurs og opplæring i effektiv bruk av alle applikasjonene. Det er en god investering som gjør det lettere å utnytte løsningen, og dermed spare tid og penger. Ta samhandlingen til et nytt nivå – hvor som helst, når som helst.

Forutsigbar kost

Med Bravo 365 er kostnadene like hele tiden – du betaler per bruker per måned. Det gjør det også enkelt å skalere opp (eller ned) ved behov. Som en onlinetjeneste slipper du å tenke på drifting eller nyeste versjoner – det tar vi oss av.

Å velge Bravo betyr å gjøre det enkelt for deg selv.

Det er sånn det skal være!

"Det hjelper lite med gode systemer om du ikke også husker på brukerne. Bravo fokuserer på hele verdikjeden ved en leveranse, deriblant rask og god support. Som fagekspert er jeg opptatt av å finne løsninger som forenkler arbeidshverdagen til kundene våre, og sikre de mot eksterne trusler. IT skal være et arbeidsverktøy man jobber med og ikke mot.

I Bravo er det stort fokus på å finne de riktige personlighetene til teamet. Det sørger for faglig dyktighet og engasjement, og skaper en god nærhet til kundene. Vi stiller alltid opp med et smil."

Dan Flauring, seniorkonsulent i Bravo

Dette er Microsoft 365 fra Bravo

Microsoft 365 fra Bravo inneholder alt som hører til Microsoft 365, i tillegg til blant annet tilpasset support og evig backup hos Bravo.

Hvordan gjør vi det?

Vi har delt inn hele prosessen i tre enkle faser, som gjør at ting går så smidig som mulig.

Fase 1 – forprosjekt: Gjennomgang av dagens struktur, workshop om dagens arbeidsmetodikk, og en analyse av IT-behov.

Fase 2 – løsningsdesign: Vi presenterer ny struktur, avklarer fremdriftsplan og teknisk løsningsdesign.

Fase 3 – leveranse: Vi migrerer din virksomhet til skyen, sammen med alle brukerne. Har dere behov er det også mulig med opplæring for de ansatte.

Vi er dyktige spesialister

Vi har konsulenter som er sertifiserte Microsoft-spesialister, som sikrer at tjenestene samsvarer med behov, med tilpasset supportnivå. Hele prosessen fra bestilling til migrering og onboarding, og dere kommer i gang er derfor av høy kvalitet. Øverste hylle, og det er din garanti.

Support, ikke glem support!

Alle virksomheter er forskjellige, og behovet for support varierer. Med Bravo 365 får du akkurat det nivået av brukerstøtte du trenger til enhver tid. Fast og jevnt, eller ved behov. Vi kan Microsoft 365, og vi kan løsningene vi har satt opp. We fix!
Microsoft 365 logo 2022

Bravo 365

Bravo 365 består av komponentene i Microsoft 365, pluss pluss:

Kr 590,-

bruker / måned

Ikke end opp som datagissel!

Om det er en ting du kan være sikker på så er det at vi tar sikkerheten svært seriøst i Bravo. Både når det gjelder ekstra sikkerhetskopier av dine viktige data, og de stadig økende cybertruslene.

Faktisk inkluderer alle løsningene fra Bravo evig, sikker og kryptert backup – i tillegg til skylagringen i Microsoft 365. Det betyr at virksomhetens viktigste dokumenter og filer er raskt tilgjengelig skulle behovet oppstå. Ekstra trygghet for deg. Helt sikkert!

Vi lever dessverre i en tid som formerer cyberskurker raskere enn Warholm hopper hekk. Men vi tar slike cybertrusler veldig alvorlig og sørger for at våre løsninger er så godt sikret som mulig. Du kan senke skuldrene og vite at vi passer godt på.

Vil du vite mer om hvordan Bravo jobber med sikkerhet og trusler?

Les mer om sikkerheten i Microsoft 365 fra Bravo her!