Bravo har blitt partnere med den verdensledende AV leverandøren Crestron

Bravo har en ambisjon om å kunne tilby kundene sine det beste og nyeste innenfor AV og vi streber kontinuerlig for å etterleve målet om å være entusiastiske spesialister. Derfor er vi stolte av å kunne annonsere at vi fra 12. april 2021 har blitt partnere med den verdensledende AV leverandøren Crestron.

Crestron utstyr finnes installert blant annet på universiteter, kirker, kontorlokaler, offentlige bygninger og båter verden over. Selskapet er høyt anerkjent i AV-miljøet for å designe, produsere og distribuere utstyr som brukes til å kontrollere teknologi i audiovisuelle miljøer som møterom og auditorier. Mest anerkjent er de for sitt Crestron utstyr som brukes til avanserte audiovisuelle installasjoner.

For å kunne tilby det nyeste og råeste utstyret av høyest kvalitet innenfor AV-verden har Bravo lenge hatt som mål å bli partner med Crestron. Vi måtte imøtekomme en rekke krav for å oppnå et partnerskap. Et av disse kravene var kravet om å ha en sertifisert programmerer in-house.

Etter nesten to år fullførte vår talentfulle tekniske programmerer og rådgiver Jonas Fjeldheim en Crestron sertifisering i Masters Certified Programmer (MCP). Det betyr at han i teorien kan programmere slik at alt som har med AV å gjøre kan styres fra en enkelt skjerm!

«At vi nå er i stand til å levere disse avanserte installasjonene og systemene er stort og gir oss et klart fortrinn.»

Jonas forteller at i dag er det mange kunder som krever at du som tilbyder har en sertifisert programmerer internt. At vi nå er i stand til å levere disse avanserte installasjonene og systemene er stort og gir oss et klart fortrinn. En av styrkene til Crestron er at mulighetene er uendelige og det er utrolig gøy at vi nå kan klare å levere alt en kunde forespør innenfor AV-verden. Sky is the limit. En annen fordel er at vi som partnere kan tilby bedre priser til kundene våres.

Vi i Bravo er ydmyke og stolte over Jonas sin nesten to år lange iherdige innsats for å få sertifisering i MCP. Og med det en stor bidragsyter til å oppnå et partnerskap med Crestron. Nå gleder vi oss til ytterligere større og mer avanserte prosjekter i tiden som kommer. Bravo har installert og programmert en slik installasjon på Hurtigruten. Denne kan du lese mer om her https://bravosteps.no/prosjekter/hurtigruten/.

 

Les mer om Crestron her.

jonas fjeldheim partnere crestron
Del gjerne:

Vi kan hjelpe deg med den digitale infrastrukturen, enten du er en liten eller stor virksomhet. Ta kontakt så kommer vi raskt tilbake til deg!